Minden idők legjobb DLC-je lett az Elden Ring: Shadow Of The Erdtree

Minden idők legjobb DLC-je lett az Elden Ring: Shadow Of The Erdtree

Elképesztő dolgot ért el a kiadó.

Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree hivatalosan csak június 21-én lát napvilágot, de máris történelmet ír, hiszen a FromSoftware-nek sikerült összehoznia a valaha készült legjobbra értékelt kiegészítőt.

Ugyan sokan még nem kapták kézhez a DLC-t, de elég sok bemutató megjelent már a Shadow of the Erdtree-ről, ennek apropóján pedig mindenki láthatja, hogy mit is kínál az Elden Ring bővítménye. Szinte mindenhol elismerő kritikákat kapott a játék, és bár itt-ott akadnak furcsa értékelések, Metacriticen 95-ös pontszámot ért el az árnyak földje, ami egészen elképesztő dolog.

Ezzel az eredménnyel ugyanis a Shadow of the Erdtree a 36. helyen áll a Metacritic minden idők legjobban értékelt játékainak listáján, ami önmagában is lenyűgöző, de a teljesítmény még monumentálisabbá válik, ha elmondjuk, hogy a FromSoftware-nak sikerült elkészítenie a valaha készült legjobbra értékelt DLC-t. Egészen mostanáig a The Witcher 3-hoz kiadott Blood and Wine kiegészítője vitte a prímet 92 ponttal, de végül a Shadow of the Erdtree ezt is megdöntötte.

Ráadásul már korábban is jeleskedett a FromSoftware, ha kiegészítőkről volt szó, hiszen olyan extra tartalmakkal rukkoltak már elő az elmúlt években, mint a Dark Souls 3 Ashes of Ariandel és a Bloodborne The Old Hunters.

Ezeket olvastad már?

Az is tény, hogy az Elden Ring Shadow of the Erdtree az idei év eddigi legmagasabb értékelést kapó játéka, megelőzve olyanokat, mint a Final Fantasy 7 Rebirth, Like A Dragon: Infinite Wealth, vagy a Destiny 2: Final Shape. Ez azt mutatja, hogy a fejlesztőcsapat mindent beleadott a Shadow of the Erdtree-be, miközben egyesek egyenesen a játék folytatásának tekintik, pedig erről szó sincs.

Kövess Minket!



Gamer szótár