Egyesek már PC-n játszanak a Marvel's Spider-Man 2-vel

Egyesek már PC-n játszanak a Marvel's Spider-Man 2-vel

Nagyon jó állapotban egy nem hivatalos verzió, amit most egy videóban is megcsodálhattok.

Egy brazil csapat úgy gondolta, hogy nem szeretnék megvárni, míg az Insomniac Games hivatalosan is kiadja a legjobb Pókember játék folytatását, a Marvel's Spider-Man 2-t személyi számítógépre, ezért nekiláttak egy nem hivatalos port elkészítéséhez. Mostanra pedig már remek állapotban van a projekt, mondhatni teljes mértékben játszható, de azért sok finomítást el akarnak még végezni rajta. Egy új frissítés révén pedig most bemutatták, hogy hol tart a dolog.

A videóból kiderül hogyan teljesít a legújabb build egy csúcskategóriás PC-n. Egy NVIDIA GeForce RTX 4090-es kártyával és egy Intel Core i9-14900K processzorral tesztelték, emiatt persze az összes beállítást max-ra állították, és a YouTuber 4K-ban futtatta a játékot 21:9-es képaránnyal. Mint látható, ez a nem hivatalos PC-s port 120fps sebességgel is futhat egy csúcskategóriás rendszeren, de azért időnként tapasztalható némi visszaesés 100fps-re – ami azért valljuk be, nem akkora nagy probléma. Vegyük azonban figyelembe, hogy ez a DX11-es verzió. Mint ilyen, nem rendelkezik Ray Tracing effektekkel. Ennek ellenére elég hihetetlennek tűnik, hogy egy AAA-s játék nem hivatalos PC-s portja ilyen simán működik.

Ezeket olvastad már?

A csapat a V1.4.9 újdonságait is megosztotta. A legújabb verzió javít néhány placeholder shader-t is, és a legjobb, hogy az akadozás már teljesen megszűnt, ami óriási dolog az előző update-hez képest.

Íme a játékmenet videó:

A Sony még nem árult el semmi hivatalosat a Marvel's Spider-Man 2-vel kapcsolatban, ezért nem tudni mikor számíthatunk egy valódi PC-s változatra.

Kövess Minket!



Gamer szótár