Készen állhat a Palworld a PS5-ös debütálásra

Készen állhat a Palworld a PS5-ös debütálásra

Úgy tűnik, hogy egy újabb platform letarolására készül a Pocketpair.

A Palworld az év elején futótűzként terjedt, és hódította meg játékosok millióinak a szívét. A Pocketpair címe egy nyílt világú túlélőjáték, melyben a Pokémonokhoz hasonló lényeket begyűjtve szerezhetünk magunknak hűséges társakat az utunkra. Sikere nagyrészt az abszurditásában rejlik, hiszen ezek a főként cuki teremtmények brutális gépágyúkkal és egyéb fegyverekkel a kezükben törik számunkra az utat. Hamar az egyik legjátszottabb alkotás lett PC-n és Xboxon is.

Mindössze egy hónapra volt szüksége ahhoz, hogy 25 millió rajongót számláljon, és idővel a legsikeresebb harmadik féltől bevezetett Game Pass játék lett. Úgy tűnik mostanra elérkezett annak az ideje, hogy egy újabb platformot is meghódítson.

Bucky – a Palworld közösségi menedzsere – egy X-bejegyzésben tett feltűnő utalást arra, hogy a játék készen állhat a PS5-ön való debütálásra. A posztjában a Palworld szó áll, körülötte fekete, fehér és zöld szívekkel, melyeket az Xboxhoz társíthatunk. Hozzá a következő szöveget csatolta: „Több szívecskét szeretnék hozzáadni, de nem vagyok benne biztos, hogy milyen szín illene… hmm… mit szólnál…". Ezután pedig már kék szívecskék is feltűntek a Palworld mellett, ami pedig a PlayStation elsődleges színe. „Szerintem jól néz ki!" – zárta a posztot.

A Pocketpair vezérigazgatója már márciusban is beszélt arról, hogy tárgyalásokat folytatnak más platformokon való bevezetésről, ezért ez a bejegyzés nem ért teljesen váratlanul minket, csupán megerősítette azt, hogy ez már akár a közeljövőben megtörténhet.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár