PlayStation-játékosok figyelem, ezzel a kóddal most négy ajándék üti a markotok

PlayStation-játékosok figyelem, ezzel a kóddal most négy ajándék üti a markotok

A Days of Play már véget ért, de a Sony nem hagyja, hogy bárki is üres kézzel távozzon.

Évek óta nagy akciókkal készül a Sony és a PlayStation a Days of Play nevű eseménye alatt. Ilyenkor ugyanis nem csak játékokat húzhatunk be jó áron, de még akár a konzolt és annak kiegészítőit is. Idén azonban nem állt meg ennyinél a konzolgyártó, és úgy döntöttek a leárazás végeztével, hogy egy nemrégi játékbejelentésük apropóján minden játékosnak kedveskednek még négy ingyenes ajándékkal, hogy senki se távozzon üres kézzel.

Ezek az ajándékok pedig nem mások, mint egy csomag Astro Bot PlayStation avatár. Annyiból nem meglepő, hogy Astro Bot témájú ajándékokkal kedveskedett a PlayStation, hogy a Days of Play alatt a közösségi kihívások egyike is erről szólt: az Astro's Playroomban 2,5 millió órát kellett játszania a PS-tulajoknak. Mivel ezt simán összehozták a játékosok, most itt vannak az avatárok, amelyek feloldásához a PS Store-ban a következő kódot kell beütnöd, ha az európai régióban játszol:

JPFQ-66LN-QGLJ

A négy ajándék avatárt az alábbi képen vehetitek szemügyre.

Ezeket olvastad már?

Az Astro's Playroom egy minden PS5-játékos számára ingyen elérhető program, ami a DualSense képességeit igyekszik prezentálni. A május utolsó napján bejelentett, teljes értékű Astro Bot azonban még ennél is tovább megy majd. Ebben a platformerben ugyanis 6 galaxis több mint 80 pályáját kell teljesítsük, ami bizonyára nagyobb kihívást jelent majd, mint az előző, tech demo jellegű rész. Az Astro Bot szeptember 6-án érkezik exkluzívan a PlayStation 5-re.

Ha pedig valami másra ruháznál be, akkor érdemes körbenézni a PlayStation Store nyári akciói között, amelyekről ITT írtunk bővebben.

Kövess Minket!



Gamer szótár