Többek között a T-1000-et is tartalmazhatja a Mortal Kombat 1 új DLC-je

Többek között a T-1000-et is tartalmazhatja a Mortal Kombat 1 új DLC-je

Hamarosan izgalmas szereplőkkel bővülhet a játék.

Az utóbbi időszakban egész sok karakterrel bővült a Mortal Kombat 1 szereplőgárdája, legutoljára például a The Boys sorozatból ismeretes Homelandert köszönhettük a játékban – a gonosztevőt a Kombat Pack bérlet részeként kaparinthattuk meg. Fogadtatása a közösség részéről vegyes volt, azonban nem kell sokat várnia a játékosoknak arra, hogy újabb személyekkel gyarapodjon a kiválasztható karakterek listája. Interloko – adathalász – a Mortal Kombat 1 játékfájljaiban kutakodott, mikor is állítása szerint rátalált 6 újabb DLC-karakterre.

Interloko YouTube-on tett közzé egy videót hétfőn, melyben bemutatta azt, hogy mégis milyen frissítésre számíthatunk a közeljövőben. Azt mondja, hogy három ismert Mortal Kombat karaktert fognak hozzáadni a játékhoz, valamint három vendégkarakter is érkezik majd. Ha hihetünk az állításának, akkor az előbbi három Cyrax, Sektor és Noob Saibot lesz, a vendégek pedig T-1000 a Terminator franchise-ból, Conan, a barbár  – akit Arnold Schwarzenegger alakít –, valamint Szellemarc a Sikolyból.

Utóbbiról egyébként már korábban is esett szó, mikor egy régebbi szivárogtatás után a Mortal Kombat kreatív igazgatója – Ed Boon – megerősíthette, hogy idővel bevonják a játékba. Azt, hogy pontosan mikor számíthatunk a karakterekre nem tudni, de nagy valószínűséggel hamarosan érkeznek.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár