Felújítják a játékot, amiben fűnyírókkal írthattuk a zombikat

Felújítják a játékot, amiben fűnyírókkal írthattuk a zombikat

A kiadó maga erősítette meg, hogy érkezik a felújított változat.

Majdnem két teljes évtizedet kell visszamenni az időben, amikor először átélhetted azt, milyen érzés egyedileg feltuningolt baseballütővel agyoncsapni a zombik armadáit. A Dead Rising 2006-ban hatalmasat szólt, nem véletlen készült el hozzá három számozott folytatás. A 2016-os Dead Rising 4 összességében nem sikerült rosszul, de már messze nem szólt akkorát mint az elődjei. Kicsit elfáradt ez a széria, de nem kell aggódni, mert már úton a vérfrissítés.

Ezeket olvastad már?

Dead Rising Remaster / Remake

Már 2023-ban pletykálták, hogy nem kell végleg eltemetni a zombihentelős franchise-t, sőt egyesek készpénznek vették, hogy felújítás érkezhet. A Capcom kifejezetten jó érzékkel nyúl hozzá régebbi darabokhoz, amelyeket grafikailag és játékmenetileg is úgy alakítanak, hogy az megfeleljen a jelenlegi generáció igényeinek. A remek Resident Evilök után most itt a lehetőség, hogy valami nagyot durrantsanak a Dead Risinggel is.

Az első előzetesből nem sok derül ki, azonban bízni lehet abban, hogy még idén kipróbálható állapotban lesz a DRDR. A Deluxe Remasterben újra átélhető lesz majd Frank West őrült kalandja, amelyben a legnagyobb fókuszt a zombik mellett a testreszabható fegyverek jelentik. Néhány rajongó csalódását fejezte ki, hogy lecserélték az eredeti szinkronhangot (TJ Rotolo), azonban ez legyen a legnagyobb gond. Ha a Capcom-mércén egy átlagos szintet meg tud majd ütni a régi-új Dead Rising, akkor senkinek nem lehet oka a panaszra.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN