Kezdőszett Streamplify módra: Mikrofon, állvány, 4K-s kamera és capture card

Kezdőszett Streamplify módra: Mikrofon, állvány, 4K-s kamera és capture card

Kifejezetten jó áron kínálja termékeit a Streamplify.

A 21. században már nem lepődik meg senki azon, ha valaki úgy mutatkozik be egy randevún, vagy azzal áll oda a szülei elé, hogy ő egy streamer. Az élő közvetítések óriási népszerűségnek örvendenek, legyen szó klasszikus videójátékokról, esportról, utazós vlogokról, művészetről és termékbemutatókról. Mindenkinek a saját pénztárcájához érdemes igazítani azt, milyen perifériákkal vág bele ebbe a világba, ahol két dologra kell igazán odafigyelni: lássanak (ha szeretnéd felvállalni valójában ki is vagy), illetve halljanak téged a potenciális nézők. Itt kerül képbe a Streamplify, amely cég nyíltan vállalja, hogy az olcsóbb kategóriákban szeretne teret hódítani.

Ezeket olvastad már?

Streamplify Mount Lift

Az alumíniumból és acélból készített állványra könnyedén felhelyezhető akár egy mikrofon, akár egy kamera. Maximum 2,5 kilogrammig terhelhető, ezért még az ara papagájod is nyugodtan rászállhat, akkor sem omlik össze a túl nagy tömeg alatt. Vízszintben és függőlegesen egyaránt testreszabható úgy, hogy a lehető legkényelmesebben beállítsd az adásgyártáshoz.

Streamplify Capture 4K

A következő kütyüt akkor érdemes beszerezned, ha PlayStation- és/vagy Xbox-konzolokról szeretnél tartalmat rögzíteni. Ultra alacsony késleltetés mellett lehet átjátszani a hangot és képet a streamer gépre, miközben nem okoz gondot a 4K-s felbontás sem. Kompatibilis OBS-sel, Twitchcsel, YouTube-bal, XSplittel, vMixszel, Zoommal és Skype-pal is, vagyis a legnépszerűbb programokhoz pillanatok alatt beállítható a capture card.

Streamplify Cam Pro

Az állvány és a capture card lehet nem igazán mozgatott meg, de egy 4K-s webkamera azért kifejezetten jól mutat minden setupban. A fekete és ezüst színekben pompázó eszköz 30 FPS-re képes a legnagyobb felbontáson, de a 60 FPS nem okoz neki gondot full HD-ban. Automatikusan fókuszál, miközben 8,5 megapixelen készíti el a képeket. A betekintési szöge 105 °, érdemes ezért úgy rendezni a háttered, hogy az ara papagáj ketrece ne látszódjon. Beépített mikrofonjára nem lehet panasz ebben a kategóriában, de erősen ajánlott beszerezni egy különálló darabot, ha szeretnél tökéletes hangot rögzíteni a videóidhoz.

Streamplify Mic Pro

RGB-színekben pompázik, miközben lóg előtted az állványról. Stúdió minőséget kapsz mindössze pár tízezer forintért, vagyis tényleg egy kihagyhatatlan ajánlatról van szó. Kényelmi, de mégis nagyon hasznos funkció, hogy egyetlen bökéssel némíthatod magad, nem kell a szoftverben nyomkodnod a mute-ot. A beállításokban érdemes elveszni, ugyanis lehet elsőre túlságosan gerjed, torzít vagy rezonál, de a streaming programok többségében vannak már lehetőségek arra, hogy a tényleg tökéletest közelítsd néhány kattintással. A környező zajokat jól szűri, de azért ne kezd el mellette képeket fúrni a falra.

Te streameltél már valaha?

Kövess Minket!



Gamer szótár