Legyél űrmasiniszta az Epic Games Store gótikus horror ajándékában

Legyél űrmasiniszta az Epic Games Store gótikus horror ajándékában

Rég adott az Epic Games ennyire különleges játékot, szóval ne habozzatok és húzzátok be, mielőtt még eltűnik az ingyenes kínálatból!

Csütörtök 17 óra van, ami azt jelenti, hogy véget ért az Epic Games Store-ban a fánkosztás és a parti, hiszen ettől a perctől fogva sem a Freshly Frostedet, sem a Rumble Clubhoz elérhető ingyenes bónuszokat nem húzhatjátok be többé. De nincs ok az aggodalomra, mert máris itt a következő ajándék, ami most először debütál az EGS-en, és normál esetben 9 ezer forintotokba fájna.

Sunless Skies: Sovereign Edition

A Sunless Skies 2019-ben jelent meg és nem éppen egy hétköznapi játék. A fejlesztők elmondása alapján ez egy gótikus horror, aminek a középpontjában a felfedezés és a történetmesélés áll. Azonban az RPG és rogue-lite elemeket keverő program nem éppen olyan, mint azt ez alapján elképzelnénk, hiszen a viktoriánus korban és az űrben fogunk ténykedni, méghozzá egy gőzmozdony vezetőjeként, a célunk pedig az lesz, hogy túléljünk az ellenségek és a rémálmok közepette. A sztorit egyébként olyan írók inspirálták, mint CS Lewis, Jules Verne, HP Lovecraft és HG Wells, tehát ez alapján be lehet lőni, hogy milyen sötét és nyakatekert kalandok várnak ránk.

Egyébkként az alapjátékhoz képest rengeteg extra tartalmat ígér a Sovereign Edition, tehát ha már megvan az a verzió, akkor is érdemes lehet behúzni ezt. Ugyanis az Epic Games Store ajándéka egyben a játék definitív kiadása is, ami mindent tartalmaz, ami a megjelenése óta kikerült a Failbetter Games kezéből.

Ne feledjétek, az Epic Games Store ingyenes játékát ezúttal július 4. 17 óráig húzhatjátok be!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár