Így néztek ki a Karib-tenger kalózai sztárjai akkor és most

Így néztek ki a Karib-tenger kalózai sztárjai akkor és most

A jövőben a The Last of Us és a Csernobill showrunnerével készülhet el A Karib-tenger kalózai rebootja. De amíg erre várunk, idézzük fel az eredeti trilógia emlékeit egy galériával!

A Karib-tenger kalózai a 2000-es évek egyik legnagyobb blockbuster sorozata volt. Az első három rész a mai napig a legszórakoztatóbb filmek közé tartozik szerintem, a humorától a látványáig minden klappol, Jack Sparrow karaktere pedig egyszerűen megunhatatlan. Legalábbis ezekben – az azóta készült folytatásokról inkább ne beszéljünk, mert valaki rosszul lesz a végén.

A kalózok sikere sok jót, és némi rosszat is hozott a világra. Pozitívumként a fentieken túl említhetnénk azt a tengernyi pénzt, amit a kasszákban hozott a franchise vagy az üveg földet (és a többi mémet). Negatívumként pedig Keira Knightley problémáit hozhatnánk fel. A színésznő sajnos kénytelen volt éveken át terápiára járni, annyira beütött nála a sztárság a Karib-tenger kalózai első részét követően – derült ki egy interjúból az év elején.

Ezeket olvastad már?

A régi szereplők visszatérése rengeteg okból kifolyólag valószínűtlen, azért csak készülnek a folytatások. Jerry Bruckheimer, a legendás producer, aki az eddigi filmeket tető alá hozta, úgy nyilatkozott korábban, hogy reboottal készülnek majd. Vagyis Johnny Depp, Orlando Bloom és Keira Knightley nélkül folytatódik a széria biztosan, aztán remek kérdés, hogy esetleg a mellékszereplők közül valakit beválogatnak-e újra vagy sem.

Számtalan embert összekötöttek már a Karib-tenger kalózaival az évek alatt: Ayo Edebirit, Margot Robbie-t színészként, a The Last of Us és a Csernobil sorozatok showrunnerét, Craig Mazint pedig íróként. Hogy ezekből mi sül ki, ha bármi is, kíváncsian várjuk. De addig is, arra gondoltunk, ideje lenne sétálni egyet az emlékeink között, felidézni az eredeti trilógiát, erre pedig tökéletes módszer lenne, ha összehasonlítanánk, hogyan is festettek a színészek akkoriban és most.

A sort rögtön a borítóképünkön is szereplő Keira Knightley-val kezdjük – az alábbi kép A bostoni fojtogató premierjén készült róla tavaly.

A galériáért kattintsatok a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN