Megjelenési dátumot kapott a Tomb Raider anime

Megjelenési dátumot kapott a Tomb Raider anime

Egyre izgalmasabbnak tűnik ez az animációs Tomb Raider széria.

Sajnos míg a játékok között fergeteges darabokat kaptunk Lara Croft kalandjaiból, addig a filmes és sorozatos produkciók között ez aligha mondható el. Persze több élőszereplős Larát láttunk már az évek alatt és mindegyik szerethető volt a maga módján, de egyik sem volt az igazi. Ettől függetlenül nem állnak le a stúdiók, már készül is a követkető élőszereplős Tomb Raider, ami ezúttal egy sorozat lesz. A megjelenéstől még rettentően messze vagyunk, de a produkció létezését immár hivatalosan is bejelentették néhány héttel ezelőtt.

Ami viszont sokkal izgalmasabbnak tűnik és sokkal közelebb is van, az a rég óta várt animációs Tomb Raider! Mert bizony ilyen is készül, méghozzá a Netflix műhelyében. A Tomb Raider: The Legend of Lara Croft friss előzetest kapott, amiből nem csak az derült ki, hogy a széria október 10-én érkezik majd Netflixre, de egyúttal a sorozat szinopszisát is közzé tették.

„A Survivor széria eseményeit követően, Lara Croft mindent és mindenkit hátrahagyott, hogy egyedül nézzen új kalandok elé. A Croft rezidencáiból azonban ellopnak egy értékes és veszélyes kínai műkincset, így Larának haza kell térnie. A tolvajok utáni üldözés végigvezeti őt a világon, elhagyott sírokon, ahol saját magával is szembe kell majd néznie és eldöntenie, hogy milyen hősé is válik."

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft tehát a modern játéktrilógia utolsó darabja, a Shadow of The Tomb Raider után játszódik majd, Larát pedig nem más szólaltatja majd meg, mint Hayley Atwell (Amerika Kapitány, Bosszúállók: Végjáték).

Kövess Minket!



Gamer szótár