Befutott a Venom 3 előzetese, de nincs benne köszönet

Befutott a Venom 3 előzetese, de nincs benne köszönet

Hogy tetszik? Beültök majd a mozikba a harmadik Venom-film miatt?

Nekem nincs bajom azzal, hogy az MCU nem képregényhű, sosem mondták, hogy az a cél. A cél mindig is az volt, hogy a fantasztikus Marvel füzeteket a saját módjukon dolgozzák fel, hogy sok mindent megtartsanak a képregényekből és, hogy sok mindent átalakítsanak. Ez többé-kevésbé működik is a MCU-ban, de amit a Sony művel az elmúlt években...

Morbius, Madame Web, Venom... egytől egyig olyan Marvel-adaptációk amik nélkül bizony sokan meglennénk. Két filmben már sikerült viccet csinálniuk például Venom karakteréből, most megteszik harmadjára is! Jön a Venom: The Last Dance, aminek most néhány perccel ezelőtt be is futott az első előzetese. Hát, az tuti, hogy leestek a székről, ha ezt megnézitek, persze nem örömötökben.

Az egyetlen pozitívum, hogy úgy tűnik utoléri a Venom trilógia az MCU-t. 1:26-nál az a világ egyértelműen a Spider-Man: No Way Home világa, nem pedig az első kettő Venom filmé, míg más jelenetekben Tom Hardy pont abban a szerelésben bóklászik, amiben a No Way Home végén is feltűnt. Csak nem megkapjuk végre a nagy találkát Venom és Pókember között?

Októberben minden kiderül, a Venom: The Last Dance ugyanis akkor kerül majd a mozikba!

Kövess Minket!



Gamer szótár