Breaking: Új előzetessel mászik az arcodra az Alien: Romulus

Breaking: Új előzetessel mászik az arcodra az Alien: Romulus

Az űrben még 2024-ben sem hallja senki a sikolyodat az Alien: Romulus első teljesértékű előzetese alapján.

Az 1979-es, Ridley Scott által rendezett Alien óta rengetegszer ellátogattak már a mozivászonra a xenomorfok – több-kevesebb sikerrel. A legutóbbi, Covenant alcímű epizód megosztó szereplését követően egészen mostanáig nem is mertek nagyon hozzányúlni a franchise-hoz. De az idén érkező Alien: Romulus talán képes lesz rendbetenni az ijesztő idegenekkel teli űrt.

Már az első, akkor még csak kedvcsináló jellegű előzetese alapján is ígéretesnek tűnt a projekt. Látszott, hogy Fede Álvarez tényleg nagy rajongója a franchise-nak, azóta pedig beszélt már arról is, hogy az első két film legjobb elemeit igyekszik majd párosítani. Bár voltak, akik nem hittek neki, a mai napon megjelent teljesértékű trailer alapján úgy fest, nem hazudott a rendező. A hangulattal és a látvánnyal ugyanis aligha lesz probléma, ha tényleg ennyire elképesztően néz ki a film, mint azt az alábbi összeállítás alapján hihetjük.

Ezeket olvastad már?

Az Alien: Romulusban a főbb szerepeket Cailee Spaeny, Isabela Merced, Archie Renaux, David Jonsson, Aileen Wu és Spike Fearn játszák. A mozis premier augusztus 15-én lesz. A film cselekménye az 1979-es A nyolcadik utas: a Halál és az 1986-ös A bolygó neve: Halál között játszódik majd. Egy csapat fosztogatóról fog szólni, akik egy elhagyatott űrhajó – és a rajta lévő a nagy zsákmány – miatt indulnak útnak. Az érkezésük után persze gyorsan kiderül, hogy a hajón bizony nincsenek egyedül, hiszen a sötétben már ott leselkedik a halál!

Kövess Minket!



Gamer szótár