Az MCU Darazsa nem csíp többet, Evangeline Lilly elköszönt a színészettől

Az MCU Darazsa nem csíp többet, Evangeline Lilly elköszönt a színészettől

Egy érzelmes búcsúval köszönt el Hollywoodtól a nagyszerű színésznő.

Evangeline Lilly visszavonul a színészettől, jelentette be az Instagramonde azért nyitva hagyta a kiskaput, hogy egy nap talán visszatér. Lillyt a legtöbben alighanem a Lostból ismerhetik, a misztikus sorozatban ő játszotta Kate Austent – alakításáért Golden Globe-díjra is jelölték –, de elég a Hangya és Darázsra gondolni, és rögtön beugrik Hope Van Dyne arca, esetleg megemlíthetnénk még A hobbit trilógiát vagy a Vasökölt is, hogy csak a legfontosabb alakításait emeljük ki.

Ezeket olvastad már?

A bejegyzéshez mellékelt egy 2006-os videót is, amelyben már akkor arról beszélt, hogy nagyjából egy évtized múlva egy visszavonult színésznőként szeretne magára gondolni. Ezt a döntést végül majdnem két évtizeddel később hozta meg, de úgy tűnik nagyon komolyan gondolja a dolgot, ámbár mivel még csak 44 esztendős, kitudja mit tartogat a jövő számára ezen a pályán.

Lily így fogalmazott:

„Tele vagyok örömmel és elégedettséggel, mert úgy élek, ahogy elképzeltem. Köszönöm Istennek, és annyira hálásnak és áldottnak érzem magam. A nyilvánvalónak tűnő választástól (gazdagság és hírnév) való eltávolodás néha ijesztőnek tűnhet, de a dharmába lépve a félelmet a beteljesülés váltja fel. Lehet, hogy egy nap visszatérek Hollywoodba, de egyelőre ez az, ahová tartozom.

„Elérkezett az új évad, KÉSZEN ÁLLOK... és BOLDOG VAGYOK.”

A Variety-nek adott interjúból egyébként kiderült, hogy igazából már egy jó ideje tart nála a szünet, pontosabban mióta befejezte a Kvantumánia forgatásait.

„Ez a szakmán kívül eltöltött idő a kiteljesedés és az öröm földhözragadt érzését hozta el nekem. Visszatérhetnék holnap, két év múlva vagy soha, de jelenleg nem keresek aktívan semmilyen munkát a színészetben, és senkivel szemben sincs semmilyen szerződéses kötelezettségem. Az időmet a humanitárius munkámnak és az írásnak szentelem.”

Tavaly a Happy Sad Confused podcastben azt is elárulta, hogy egyszer visszautasította Hugh Jackman ajánlatát, aki felkérte, hogy csatlakozzon az X-Men franchise-hoz, illetve Joss Whedonnak is nemet mondott, mikor felajánlotta neki Wonder Woman szerepét.

Kövess Minket!



Gamer szótár