Minden exkluzív tartalmat felold a Hogwarts Legacy új frissítése

Minden exkluzív tartalmat felold a Hogwarts Legacy új frissítése

A nyári újdonságokat egy videóban mutatták be.

A Hogwarts Legacy 2023 egyik legjobb alkotása volt, és meglepő módon nagyszerűen sikerült átültetni a virtuális térbe a Harry Potter könyvekből megismert világot, pedig előtte sok esetben csak gyenge próbálkozásoknak lehettünk szemtanúi. Mindenesetre másfél évvel a megjelenése után (mindhárom nagy platformon tiszteletét tette: PlayStation 5, PC és Xbox Series X) egy jelentős ingyenes frissítésnek örülhetünk.

Ezeket olvastad már?

Az Avalanche Software bejelentéséből kiderült, hogy mit tartalmaz majd pontosan, illetve mikor lehet majd letölteni az updatet. A Hogwarts Legacy legnagyobb újdonsága a fotó mód, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját szájuk íze szerint alakítsák az elkészített fotókat. Ez a funkció gyakorlatilag úgy néz ki, mint amit más játékoknál már megszokhattunk: a játékosok fotókat lőnek, és különböző effektekkel felturbózhatják őket, és akár még a Roxfort híres házai által inspirált kereteket és szűrőket is hozzáadhatnak. Az ifjú varázslók vagy boszorkányok felvehetnek különböző pózokat is, például ülő helyzet, de megváltoztathatod a napszakot és az évszakot is.

A másik újdonság, hogy a Field Guide-on keresztül módosítani lehet a talent pontokat, de ennek a költsége pontonként 200 játékbeli aranyat kóstál. Emellett végre mindenki megkapja a Haunted Hogsmeade Shop küldetést, és természetesen a teljesítéséért járó jutalmakat is be lehet zsebelni. Korábban ez a misszió kizárólag a PlayStation tulajdonsok számára volt elérhető.

Az Avalanche Software más exkluzív dolgokat is felold a frissítéssel: Az onyx hippogriff hátas, amely korábban csak előrendelői exkluzív bónusz volt szintén megszerezhetővé válik mindenkinek, de ez még semmi, hiszen a Felix Felicis bájital receptjére is lecsaphatunk. Természetesen néhány új kozmetikai tárgy sem maradhat ki, köztük az azkabani köpeny és rabruha, valamint egy különleges szemüveg.

Egy új videóban pedig részletesen bemutatják az újdonságokat:

Kövess Minket!



Gamer szótár