Egy új Hogwarts Legacy fő a Warner boszorkánykonyhájában

Egy új Hogwarts Legacy fő a Warner boszorkánykonyhájában

2023 legtöbb példányban eladott játéka még egyszer visszatérhet, ha hihetünk a híreknek.

Tegnap mi is beszámoltunk arról az értesülésről, miszerint a Warner Bros. a Suicide Squad: Kill the Justice League hatalmas bukása után a Rocksteady bezárásán vagy jelentős mértékű leépítésén gondolkozik. Ezen a téren új fejlemények egyelőre nincsenek, persze fontos hozzátenni, hogy már akkor is voltak megbízhatóbb források, akik ennek az ellenkezőjét állították.

Jason Schreier azonban nem csak arról írt a Bloombergen, hogy mi lesz most a Rocksteadyvel, hanem arról is, hogy a Suicide Squad lefejlesztését követően min dolgozik a csapat. Így kiderült, hogy egy, a stúdió gyökereihez visszanyúló egyjátékos kalandot prezentálnának a kiadó előtt, amit aztán jó eséllyel meg is csinálhatnak még mint utolsó lehetőség az életbenmaradásra. De emellett Schreier azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy munkaerőhiány miatt sok fejlesztőt átvezényelt tőlük a Warner egy Hogwarts Legacy rendezői változat fejlesztésére.

Ezeket olvastad már?

Az Avalanche Software játéka tavaly februárban jelent meg és 2023 legtöbb példányban eladott játéka lett 23 millió kópiával. Csak az első két hétben 12 millióig menetelt a Hogwarts Legacy ezen a téren, amivel több mint 850 millió dolláros bevételt hozott. Valljuk be, a Suicide Squad: Kill the Justice League 200 milliós bukásával szemben ez igen nagy kontrasztban áll. Valószínűleg ezekben a számokban kell keresni annak az okát is, hogy a Rocksteady többsége most állítólag egy Hogwarts Legacy rendezői változaton dolgozik az Avalanche-sal közösen, és nem mondjuk új Suicide Squad tartalmakon vagy kiegészítőkön.

Sajnos ennél többet egyelőre nem tudunk a készülő rendezői változatról. De most, hogy Schreier lelőtte a Warner poénját, illetve épp visszatérőben van a játék a nyári frissítésének hála, talán hamarabb bejelentik a Hogwarts Legacy új kiadását, mint tervezték. Ha másért nem is, legalább azért érdemes lenne fontolóra vennie a kiadónak ezt a lépést, hogy elvonják a figyelmet a Suicide Squadról, amit nem győz ütlegelni a média a pénzügyi teljesítménye és a nevetséges játékosszámok miatt.

Ti mit látnátok szívesen egy Hogwarts Legacy rendezői változatban?

Kövess Minket!



Gamer szótár