George R.R. Martin felrobbantotta a netet az Elden Ring élőszereplős adaptációjával

George R.R. Martin felrobbantotta a netet az Elden Ring élőszereplős adaptációjával

A játék írója úgy tűnik félreérthetetlen utalásokat tett egy posztban.

Minden csapból az Elden Ring DLC-je folyik, nem véletlenül, mivel úgy tűnik a FromSoftware tényleg megcsinálta a közel tökéletes kiegészítőt. Imádják a rajongók az Shadow of the Erdtree-t, bár egyre hangosabbá váltak azok a játékosok, akik túl nehéznek találták az új bossokat, a sírásuk pedig arra késztette a fejlesztőket, hogy könnyítsenek a játékon.

Mindenesetre példát vehetnének más kiadók is Hidetaka Miyazakiékról, mert ők tényleg nem adnak ki semmitmondó dolgokat a kezeik közül. Talán épp ezért röppent fel ismét a pletyka, hogy a játékon túl más formát is ölthet ez a cím. Az Elden Ring írója, George R. R. Martin ugyanis erős utalást tette arra, hogy a kritikusok által elismert játék saját filmet vagy sorozatot kaphat a jövőben.

Miyazaki eddig csak annyit osztott meg a közösséggel, hogy nyitott lenne egy élőszereplős adaptációra, de ennél több konkrétum azóta sem derült ki. Martin azonban ennél egy kicsit tovább ment a közösségi médiában.

„Ó, és azokról a pletykákról, amiket talán hallottál egy Elden Ring alapján készülő játékfilmről vagy tévésorozatról... Nincs mit mondanom. Egy szót sem, nem, nem, semmit, nem tudok semmit, egy kukkot sem hallottatok tőlem, mama mama mama mama. Milyen pletyka?”

Ez vajon egy konkrét bizonyíték arra, hogy készül egy Elden Ring film vagy sorozat? Egyáltalán nem. De nehéz elképzelni, hogy valaki, aki olyan termékeny és nagyra becsült, mint George R. R. Martin, bármit megosztana a nagyvilággal, ami nem is létezne, felbőszítve ezzel a rajongók millióit.

Ezeket olvastad már?

Hogy mennyire hozná lázba a közösséget egy Elden Ring adaptáció? Nos, a DLC, a Shadow of the Erdtree mindössze három nap alatt elérte az 5 millió eladott példányszámot világszerte. A hónap elejére pedig az alapjátékból is is elkelt 25 millió darab, ami azt jelenti, hogy a játékosok 20%-a már a megjelenés után belevágott az új kalandba.

„A sokaknak, akik a Kindly Miquella által hátrahagyott ösvényt tapossák, szívből jövő hálánkat fejezzük ki.” – írta a FromSoft egy ünnepi közösségi médiában.

Eközben már akad olyan ügyes Elden Ring DLC-játékos is, aki elvileg összeszedett annyi Scadutree-szilánkot, hogy elérje a 14. szintet, miközben még egyetlen bossal sem küzdött még meg.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN