Lehet, hogy Hulkkal is összecsap majd Rozsomák még idén júliusban?

Lehet, hogy Hulkkal is összecsap majd Rozsomák még idén júliusban?

Három hét és jön a Deadpool & Rozsomák! Te beülsz majd a film kedvéért a mozikba?

Láttad már a Deadpool & Wolverine legújabb előzetesét? Nem? Pár napja jött ki egy rövidke, pusztán egy perces új trailer, aminek leginkább a második fele érdekes, abban is a titkok és rejtvények. Több ponton is úgy tűnik, hogy trükközik a Marvel, ami egyáltalán nem újkeletű, sőt, még csak nem is elítélendő. A lényeg sokkal inkább az, hogy vajon miért trükköznek, mi az amit nem akarnak megmutatni az előzetesben?

Valószínűleg a felét sem láttuk még azoknak a karaktereknek akik így vagy úgy szerephez jutnak a filmben. Lehet, hogy fontos pillanataik lesznek a történetben, lehet, hogy cameoszereplőként érkeznek majd, de garantáltan tele lesz a film olyan karakterekkel, akiket valahonnan más ismerünk, még ha nem is pontosan azt a verzióját, amit a filmben látunk majd. Sokan várják például, hogy Rozsomák összecsapjon Hulkkal is. 

Hulkot egyelőre nem láttuk egyik előzetesben sem, sőt, hivatalos információnk sincsenek arról, hogy a karakter szerepelne a filmben. Jeleket azonban már ki lehetett szúrni. Az egyik jelenetben például nagyon úgy tűnik, hogy Deadpool Kapitány... vagy csak simán Deadpool azon az ágyon trónol, ami Hulké volt a Thor: Ragnarökben.

Ne felejtsétek, hogy az már kiderült az előzetesből, hogy a film egy része a Voidban játszódik majd, ahonnan bárkit és bármit előránthat az MCU, különösebb magyarázkodás nélkül, így akár Hulk, vagy Hulk egy bizonyos verziója is felbukkanhatna ott. A Multiverzum szemeteseként szolgáló Voidban feltehetőleg rengeteg mutáns él majd a Deadpool & Wolverine cselekményében, a kérdés csak az, hogy miként kerültek oda? Vajon a TVA küldte oda őket vagy valami egészen más áll a háttérben?

Hamarosan kiderül, a Deadpool & Wolverine ugyanis július 24-én kerül mozikba!

Kövess Minket!



Gamer szótár