Semmit sem bíz a fantáziánkra a The First Descendant karakterének szexi „ruhája”

Semmit sem bíz a fantáziánkra a The First Descendant karakterének szexi „ruhája”

A készítők szerint a játék sztorijában kell keresni az okot, hogy miért egy szál semmiben áll ki harcolni a The First Descendant egyik karaktere.

Holnap érkezik a The First Descendant, a dél-koreai Nexon külsőnézetes looter shootere. De ha eddig nem hallottál róla, valószínűleg nem veszítettél sokat, mert bár az Unreal Engine 5-nek köszönhetően egészen jól fest a játék, valójában semmi másban nem tűnik világmegváltónak. Nem baj, legalább a marketingre ráfeküdt a csapat, ugyanis a tavasszal megjelent Stellar Blade-et is sikerült felülmúlniuk (vagy alul, nézőpont kérdése) az egyik karakterük megjelenését, ruházatát tekintve.

Mint az Insider Gaming is írja, a The First Descendantben elérhető karaktereknek két szintje lesz, sima és ultimate. Az ultimate karakterek abban térnek el a simáktól, hogy mind képességeikben, mind megjelenésükben felturbózzák őket a fejlesztők, ennek megfelelően ezekből a rajtnál kevés lesz elérhető, de nem kell félni, mert később bővülni fog a választék. Persze már most is elég erős a felhozatal, ha erős alatt arra gondolunk, hogy van egy Ultimate Bunny nevű hős, aki a nyuszi füles sisakján túl nem sok ruhát hord a csatatéren.

Ezeket olvastad már?

Igazából ezen a ponton nem is értjük, hogy miért fáradtak a dizájnerek Bunny felöltöztetésével, mert nyilvánvalóan az volt a céljuk, hogy ne legyen rajta semmi sem. De elvileg a skin köré kanyarítottak egy kis sztorit is, hogy megmagyarázzák, miért olyan, amilyen. Eszerint bár szerették volna a játékbeli hősruhagyártó varázsmanók befejezni Bunny hacukáját, ez nem sikerült nekik, szóval szegény leányzó kénytelen szinte egy szál semmiben harcolni. Kemény világ a The First Descendantté, na, nézzük el nekik!

Mármint az alábbi képeket elnézve biztosan nem az volt a céljuk, hogy a Stellar Blade sikerének kulcsát jelentő „meztelen főhősnő = végtelen kattintás” marketing praktikát vessék be az utolsó pillanatban? Ugye?!

Kövess Minket!



Gamer szótár