A Destiny-játékok veteránja készítheti el a Halo 7-et

A Destiny-játékok veteránja készítheti el a Halo 7-et

Jó kezekbe került Master Chief és a haverok.

A múlt hónapban írtunk arról, hogy ismét felújíthatja a Microsoft a Halo: Combat Evolvedot, sőt, még a PlayStation 5-re is ellátogathat majd a Bungie több mint 20 éves története Master Chief főszereplésével. De nem ez az egyetlen Halo-projekt a redmondi cég boszorkánykonyhájában: már tervben van a Halo hetedik fősodorbeli epizódja is, ehhez pedig pont a Bungie-tól sikerült megszerezni egy kulcsfigurát, hogy sikerre vigye a 343 Industries fejlesztését.

A Rebs Gaming szúrta ki, hogy Dan Gniady lett a Halo 7-ért felelős vezető dizájner. Gniady korábban dolgozott a Creative Assembly-nél a végül elkaszált Hyenason. De a Bungie-nál is eltöltött egy évtizedett, ahol dizájnerként mindkét Destiny-n, továbbá azok kiegészítőin is ügyködött. A dizájner a LinkedIn-oldalán jelentette be júniusban, hogy csatlakozott a 343 Industrieshoz vezető dizájnerként: „Egy rakás menő csapattal beszéltem a király projektjeikről, és ezt követően kaptam meg a lehetőséget, hogy a Chief és a haverokon dolgozhassam. Imádom a Halot és nagyon izgatott vagyok, hogy hozzáadhatok ehhez az örökséghez.”

Ezeket olvastad már?

A Halo 7-ről egyelőre szinte semmit sem tudni, mert valószínűleg még nagyon az elejénél tartanak a munkálatok. A Rebs Gaming szerint annyi biztos, hogy a 343 Industries már dolgozik rajta, és tavaly a gyártás előtti szakaszba lépett a projekt. A jelek szerint az Unreal Engine-t fogják használni hozzá, ami ígéretesen hangzik. Minden mást azonban hétpecsétes titokként őriz a Microsoft, így még a potenciális címe sem ismert, ahogyan a tervezett megjelenési dátuma sem.

Kövess Minket!



Gamer szótár