Szétrombolta az MK1 verseny győztese a színpadot, és tartozik a szervezőknek

Szétrombolta az MK1 verseny győztese a színpadot, és tartozik a szervezőknek

Egy kicsit hevesebben örült a győzelmének, mint kellett volna.

Ismerős érzés egy fergeteges győzelem utáni ünneplés, mikor az érzelmek felszabadulnak? Mindenki másként igyekszik feldolgozni ezt a fajta örömöt és adrenalint. Sőt, egyesek képesek arra is, hogy az ünneplés révén gyakorlatilag semmisé teszik a diadalukat.

Ez az elrettentő történet egy nemrégiben megrendezett Mortal Kombat 1 esport versenyen bontakozott ki, ami amennyire mulatságos, annyira nagy anyagi veszteséget is okozott.

A verekedős játékok egyik közkedvelt eseményét június 28. és 30. között rendezték meg, amelyen szerepet kapott a Mortal Kombat 1 is. A NetherRealm alkotása kiemelkedett a címek közül, nem csak a kiélezett verseny, hanem a győzelem utáni fergeteges balhé miatt is. Az MK1 verseny győztese ugyanis egy kisebb pácba került, miután egy kicsit túl lelkesen ünnepelt. A balesetben egy szék és egy nem éppen olcsó lámpa is szerephez jutott.

A torna aranyérmese Dyloch került ki győztesként a döntőből, majd örömében felkapta a székét és lehajította a színpadról. Az ülőalkalmatosság egy drága lámpán landolt, ami jóval többe került, mint a verseny fődíja. Valójában a lámpa ára majdnem ötszöröse volt annak az összegnek, amelyet Dyloch kapott – az első helyért 565 dollár ütötte a markát, míg az általa megsemmisített lámpa pedig 2992 dollárt ér.

Ezeket olvastad már?

Ez azt jelenti, hogy Dyloch a verseny megnyerése után 2427 dollárral tartozik a CEO-nak, a játékos időközben pedig Twitteren már arról számolt be, hogy természetesen vállalja a felelősséget a tette után és kifizeti a lámpát. A történet tanulsága az, hogy a higgadtság elengedhetetlen, nem feltétlenül csak a mérkőzés közben, hanem akár utána is. Ez az eset erőteljes leckeként szolgálhat minden esport-rajongó számára.

Kövess Minket!



Gamer szótár