Fortnite: Magneto felforgatta az egész játékot

Fortnite: Magneto felforgatta az egész játékot

Olyan dolog került be a Battle Royale-ba, melyre egyáltalán nem voltunk felkészülve.

A tegnapi nap folyamán az Epic Games a semmiből hozott egy frissítés, mely során a Fortnite Battle Pass tulajdonosok számára elérhetővé tették a Magneto – Marvel-karakter – kinézetet és több hozzá tartozó kozmetikai elemet. A játékosok döbbenten fogadták az újítást, azonban ez még több mindent tartalmazott annál, mint amit első ránézésre láthattunk, és ez teljesen felforgatta a Battle Royale-t.

„A Battle Royale pusztaságához vonzódva az X-Men Magnetója készen áll arra, hogy a Fortnite-ban bárhová is megy, a riválisait legyőzze. Teljesítsd Magneto Wrecked Battle Pass küldetéseit, hogy feloldd a Wastelander Magneto ruhát és a hozzáillő kiegészítőket! Ezek a küldetések a Fortnite Battle Royale-ban teljesíthetők, ahol Magneto Gauntleteket is találhatsz." – áll a Fortnite bejegyzésében.

A szóban forgó mitikus tárgy segítségével fémszilánkokat idézhetünk meg, melyek lőszerként funkcionálnak. Ezekkel akár ellenségeinket is célba vehetjük, de adott esetben pajzsként is használhatjuk őket a ránk támadókkal szemben. A versenyeken nem elérhető a Magneto Gauntlets, de a sima Battle Royale menetek során megtalálhatóak a padlón illetve a ládákban.

A kozmetikai elemeket egészen az évad végéig – augusztus 16 – megszerezhetjük, és valószínűleg a mitikus kesztyű is addig marad a játékban. Ez most eléggé felboríthatja a jelenlegi rendet, de hát hamarosan úgyis érkezik A Karib-tenger kalózai együttműködés, ami szintén tartalmazni fog egy brutális tárgyat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár