Olyan hiba van az Elden Ring DLC-ben, ami tönkreteheti a játékodat

Olyan hiba van az Elden Ring DLC-ben, ami tönkreteheti a játékodat

Hosszú út vezet az utolsó főnökkel való megküzdésig, így érthető, hogy nem szeretnénk kihagyni.

Két hete sincs, hogy megjelent a FromSoftware 2022-es sikerjátékának, az Elden Ringnek az első és egyben utolsó DLC-je, a Shadow of the Erdtree. A játékosok ezzel egy elég komoly érzelmi hullámvasútra ültek fel, hiszen a kezdeti várakozást a megjelenést követően felváltotta a csalódottság, ugyanis a közösség többségének túlságosan nehézre sikerült a kiegészítő, valamint szerverproblémák és bosszantó hibák és rontották a játékélményt – ez elég komolyan rányomta a bélyegét a Steames értékelésekre is. A fejlesztők ezt látva viszonylag hamar kiadtak egy frissítést, ami jócskán megkönnyíti a játékosok előrehaladását, így ők újult erővel vágtak bele a már könnyebb kalandba. A napokban egy újabb hiba ütötte fel a fejét, ami teljesen lelombozta az érintett személyeket.

A Shadow of the Erdtree számtalan lenyűgöző főnökkel rendelkezik, melyekkel legyőzve elérkezünk a fináléba, ahol az utolsó feladatunk az, hogy sikeresen megküzdjünk Radahnnal. A játékosok érthetően várják ezt az akadályt, hiszen ezután elmondhatják, hogy sikeresen kijátszották a kiegészítőt. Egy Reddit-felhasználó azonban arról számolt be, hogy a játék megfosztotta őt ettől az örömtől, és erről egy videót is közzétett, amit alább láthattok.

What the fuck!? I was robbed of the fight!!!
byu/Gneurshk__ inEldenring

A történtekért egy rosszul időzített hiba okolható, aminek a folyamán a falba beragadt boss egyszerűen elpusztul. Többen beszámoltak arról, hogy ők is találkoztak ezzel a problémával, amit néhányan viszont örömmel kihasználtak azért, hogy a játék végére érjenek. A FromSoftware valószínűleg hamarosan orvosolja a dolgot.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár