Kiderült milyen új játékon dolgozik a RoboCop: Rogue City fejlesztőcsapata

Kiderült milyen új játékon dolgozik a RoboCop: Rogue City fejlesztőcsapata

A rajongók mindent észrevesznek.

Már megint azok a fránya álláshirdetések. Most is azok buktattak le egy játékfejlesztőt, és ugye tudjuk, hogy a rajongók előtt semmi sem maradhat titokban. A RoboCop: Rogue City fejlesztőcsapata, a Teyon ugyanis szeretne felvenni néhány nagyszerű szakembert egy eddig még be nem jelentett akció-RPG projekthez. Persze ezek a bejegyzések szinte semmit nem árulnak el az új címről, de ettől függetlenül lázba hozhatják a közösséget, hiszen az előző alkotás, valamint a 2019-ben megjelent Terminator: Resistance sok-sok örömet okozott a játékosoknak, ezért méltán várhatják mit főz ki legközelebb a stúdió.

Annyit tudni egyelőre róla, azon kívül, hogy akció-RPG-re készülhetünk, hogy PC-re és konzolokra is megjelenik majd. Emellett kiderült az is, hogy az Unreal Engine 5-ös motort használják a fejlesztés során, ezért nem hiányozhatnak majd a legmodernebb renderelési technikák és technológiák sem. A csapat egy olyan vágókép-dizájnert is keres, akinek van tapasztalata a színészekkel való forgatási munkában. Ez arra utalhat, hogy motion capture felvételeket is szeretnének elkészíteni és az elődökhöz hasonlóan most is erősen sztoriorientált játékra számíthatunk.

Ezeket olvastad már?

A RoboCop: Rogue City játékmenete egyébként tényleg betalált, Metacriticen például még mindig 8,3 pontszámmal rendelkezik, Steamen pedig a hízelgő nagyon pozitív jelzővel van ellátva. A Teyon egyelőre viszont nem erősítette meg, hogy min dolgozik, és természetesen megjelenési dátumot vagy hasonló kulcsfontosságú információkat sem tudunk a programról, de alighanem ebben az esztendőben több dolog is kiderül majd róla.

Kövess Minket!



Gamer szótár