Most már biztosan nem csúszik a Star Wars Outlaws megjelenése

Most már biztosan nem csúszik a Star Wars Outlaws megjelenése

A Star Wars Outlaws fejlesztői most már nyugodtan dolgozhatnak, pihenhetnek, tudván, hogy elkészült a játékuk.

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a videójátékok sosem akkor jelennek meg, amikorra eredetileg bejelentik őket. Ez alól azonban már biztosan kivétel lesz a Star Wars Outlaws, miután tegnap bejelentette az Ubisoft, hogy befejezték a munkálatokat és aranylemezre került a program. Ez remek hír, hiszen így augusztus 30-án már garantáltan játszhatunk vele. Addig pedig lesz ideje a fejlesztőknek nyugodtan dolgozni az extra tartalmakon, az esetleges első napi hibák, kompatibilitási problémák kigyomlálásán. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt évek megfeszítő tempója után most a csapat egy része végre megpihenhet majd.

A Star Wars Outlaws során egy Kay Vess nevű szélhámost alakítunk majd, aki a Nix nevű kis lénnyel karöltve járja be a galaxist a meggazdagodás reményében a Trailblazer nevű hajója fedélzetén. A Galaktikus Birodalom uralkodásának idején játszódó történetben számtalan veszély leselkedik majd hősünkre, ugyanis nem elég, hogy a birodalom képviselői vadásznak majd rá, még négy bűnszervezettel is fel kell vennie a kesztyűt. A játék egyik érdekes mechanikája is ehhez kapcsolódik majd: a nyílt világú, több bolygón játszódó Outlaws során a frakciókkal akár pozitív, akár negatív kapcsolatot is építhetünk, ami hatással lesz a lehetőségeinkre és a történetre is.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen érdekes játékmenetbeli ötletekkel rukkolt még elő az Ubisoft Massive stúdiója a Star Wars Outlawshoz, akkor érdemes elolvasni az alábbi cikkünket, amiben 13 olyan újdonságot vettünk elő, amiről még nem biztos, hogy hallottál a hónapok óta tartó marketingkampány során:

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár