Videó került elő a 21 éve törölt Vasember-játékról

Videó került elő a 21 éve törölt Vasember-játékról

Az egyik a játékon dolgozó fejlesztő több képet és egy videót is megosztott.

Kevin Edwards több videójáték projekten is dolgozott az elmúlt évtizedekben – például az X-Men 2: Wolverine's Revenge-en –, és a napokban árulta el, hogy köze volt a The Invincible Iron Man című alkotáshoz is, aminek a készítése a GenePool Software stúdió leállításával ért véget. A Vasember-játéknak 2003-ban kellett volna megjelennie, azonban az Activision mindenféle magyarázat nélkül kukázta azt. Edwards most ezzel kapcsolatos izgalmas tartalmakat osztott meg követőivel X-en.

A játékfejlesztő szerint valamelyik ehhez kapcsolódó film késése okozhatta a törlést – ez lehet akár a 2007-es Iron Man animációs film, de a New Line Cinema 2000-es években készült Iron Man című filmje is, ami szintén nem látott napvilágot. Edward mindenesetre megosztott pár képet arról, hogy miként festett akkoriban a játék borítója, és hogyan nézett ki a félkész projekt.

Később egy gameplayt is közzétett, hiszen még van egy demója ami Xbox emulátoron képes futtatni. Ez az első alkalom, hogy működés közben láthatjuk a The Invincible Iron Mant.

Bár mai szemmel ezek a képsorok nem tűnnek lenyűgözőnek, a 2000-es évek elején sokan a fél karukat adták volna azért, hogy részt vegyenek ebben a kalandban. Sajnos a fenti szivárogtatásokkal vagyunk kénytelenek beérni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár