Fagyos szezonnal kedveskedik pár száz rajongójának a Suicide Squad: Kill the Justice League

Fagyos szezonnal kedveskedik pár száz rajongójának a Suicide Squad: Kill the Justice League

Talán ettől visszatérnek a játékosok a Suicide Squadhoz. Talán nem.

Legutóbbi negyedéves beszámolójában a Warner Bros. Discovery pénzügyi igazgatója, Gunnar Wiedenfels azt mondta, hogy a Suicide Squaddal mintegy 200 millió dollárt buktak a januári megjelenése óta. A fejlesztésért felelős Rocksteady megbízható források szerint akár meg is szűnhet emiatt. Bár a belsős információk alapján a stúdió éppen egy új, a gyökereihez visszanyúló egyjátékos kalandot készült prezentálni a kiadónak, nem tudni, hogy ebből lesz-e valami.

Azonban a küszöbön álló tragédia sem rettentette meg a fejlesztőket, így a Suicide Squad: Kill the Justice League második szezonja még biztosan befut. Igaz, hogy hónapok óta alig pár százan tolják a Steamen a játék mint szolgáltatás címet, és valószínűleg a többi platformon sem áll jobban a szénája. De legalább a kitartó rajongók örülhetnek, mert a nagy nyári melegbe most egy jókora lehülést hoz a Rocksteady.

Ezeket olvastad már?

Az első szezonban Joker került be játszható karakterként, a másodikban pedig Mrs Freeze-zel bővül a repertoár. Igen, jól olvastad, nem Mr Freeze-zel, hanem Mrs Freeze-zel, avagy az ikonikus karakter feleségével, Nora Frieszel. Nora nélkül nem létezne Mr Freeze sem a képregényekben, hiszen az ő halálos betegsége sarkallta a férfit a kriogenika kutatására – csak aztán egy baleset következtében szupergonosszá vált ugyebár. Nora egyébként végül meggyógyult, szóval minden jó, ha a vége jó. Na jó, azért nem teljesen: a férjét követve később ő is gonosz lett. Persze elképzelhető, hogy variálnak a háttértörténetén, mert már a többi Kill the Justice League szereplő esetében is láthattunk erre példákat.

A Suicide Squad: Kill the Justice League második szezonja július 11-én érkezik, és Mrs Freeze mellett új felszereléseket, ruhákat, pályát és battle passt hoz magával.

Kövess Minket!



Gamer szótár