Fortnite: Ezek jelenleg a legjobb Creative pályák

Fortnite: Ezek jelenleg a legjobb Creative pályák

Gondolkodtál már azon, hogy mely mapokat szeretik legjobban a játékosok?

A Fortnite játékosok mára megmondani sem lehet, hogy hány Creative térkép közül válogathatnak. Napi szinten több tucat vagy akár száz pálya is debütál, melyek a közösség lelkes tagjai által készülnek. Mivel összességében a Creative már népszerűbb mint a Battle Royale, bőven akadnak játékosok is. Ebben a cikkben az 5 legjátszottabb ilyen mapot vesszük górcső alá, melyek között biztosan találkozol majd ismerősekkel is.

Ezeket olvastad már?

 The Pit - Free for All  4590-4493-7113 

A The Pit - Free for All hosszú ideje a mapok élmezőnyébe van, és ennek az oka kimondottan egyszerű. Egy pörgős módról van szó, ahol azonnal belevethetjük magunkat a harcba. Mindenki mindenki ellensége, és számtalan fegyver közül válogathatunk, mielőtt a csatatérre ugrunk. Kiiktatásunk után rögtön újraéledünk, így kiváló választás a Battle Royale menetek előtti bemelegítésre is. A cikk írásának pillanatában nagyjából 35 000-en játszanak vele.

 Go Goated! Zone Wars  3305-1551-7747 

Ez a térkép a legkeményebb Zone Warsosok gyűjtőhelye. A Pályán csapatokba rendeződve kerülünk egy viszonylag kis körbe, ahol a vihar folyamatosan arra kényszerít bennünket, hogy egymás torkának essünk. A fejlesztők folyamatosan változtatják a térképen megtalálható felszereléseket, hogy a játékosok tökéletesen felkészülhessenek a Battle Royale menetek véghajrájára. Annyira izgalmas és jó, hogy sokan csak itt játszanak. Jelenleg 32 000-e pörgetik.

 Crazy Red vs Blue  2898-7886-8847 

A Red vs Blue pályák mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. A top 5-ben ez az egyetlen olyan versenyző, melyben az összes játékos két csapatara van osztva. Ennek az előnye, hogy sokkal nagyobb volumenű és hosszas csatákba vehetünk részt, ahol az egyéni képességek kevésbé számítanak. Inkább a kikapcsolódást keresőknek ajánlom. Most 26 000 piros illetve kék játékos küzd egymással.

 

 Be 1v1 Build Fights  8064-7152-2934 

Az 1v1 pályáknak még mindig hatalmas kultusza van, és a Be 1v1 Build Fights tökéletesen bebizonyította, hogy a kevesebb néha több. Itt semmi sincsen túltolva, csupán arra van lehetőségünk, hogy összemérjük egymással a tudásunkat, mindezt a leggyorsabb környezetben. 18 000 játékost számlálhat.

 Piece Control 2v2  0148-0322-5437 

A profi játékosok hatalmas figyelmet szentelnek a piece controlnak, vagyis annak, hogy a környezetük az ő befolyásuk alatt legyen a menetek folyamán, hiszen a csatákban ezek döntő jelentőségűek. A Piece Control 2v2 pont arra kínál lehetőséget, hogy ezt duótársunkkal gyakoroljuk. Éppen 14 000-en próbálnak itt jobbá válni.

Kövess Minket!



Gamer szótár