A mozikban megbukott, az interneten meg tarol Furiosa

A mozikban megbukott, az interneten meg tarol Furiosa

Hiába imádják sokan, ha egyszer nem mentek el rá elegen a mozikba, de talán megmenekülhet a film egy dolognak köszönhetően.

A nagy csinnadratta közepette beharangozott Furiosa: Történet a Mad Maxből (Furiosa: A Mad Max Saga) végül mégsem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, hiába tették meg főszereplőnek Anya Taylor-Joyt és Chris Hemsworth-öt.

A George Miller által rendezett előzményfilmben a fiatal Furiosának a történetét ismerhetjük meg, és megtudhatjuk hogyan vált azzá a kíméletlen harcos amazonná, akit megismerhettünk Charlize Theron révén A harag útjában. Bár ennek a filmnek a kritikái általában nagyon pozitívak voltak, a kasszáknál mégis kudarcot vallott, miután világszerte mindössze csak 171,3 millió dolláros bevételt sikerült összehoznia.

Nem is olyan rég viszont elérhetővé tették digitális formában az iTunes-on és Fandangon. Ez az ötlet nyerőnek bizonyult, mert rögtön a toplista élére ugrott a 24,99 dollárért megvásárolható alkotás. Július 1-je, tehát az internetes premierje óta hasít a film. Úgy tűnik, hogy otthoni környezetben ezért az árért rengetegen imádják a tengerentúlon Anya Taylor-Joy alakítását és kalandját.

Ezeket olvastad már?

A harag útját ezzel szemben az elmúlt évszázad egyik legjobb akciófilmjeként ünnepelték, a Furiosa pedig a Rotten Tomatoes-on 90%-os átlagot kapott a kritikusoktól a 89%-os közönségpontszám mellett. Ennek ellenére az emberek egyszerűen nem mentek el a mozikba az új felvonásra. Az viszont sajnos borítékolható, hogy ez a csalódás megakadályozhatja az új Mad Max film megszületését, amelyben ismét Tom Hardy játszhatná a főszerepet. Erről a színész is lesújtóan nyilatkozott az elmúlt hetekben. Úgy tűnik ez a franchise egyszerűen már nem olyan vonzó a közönség számára, mint korábban.

Kövess Minket!



Gamer szótár