The First Descendant és Final Fantasy – Ezekkel játszunk a hétvégén

The First Descendant és Final Fantasy – Ezekkel játszunk a hétvégén

Mindenki örömére ingyenes játékokból sincsen hiány.

Ahogy minden egyes hétvégén, most is összeállt egy lista azokból a játékokból, melyek a héten jelentek meg, vagy valami módon aktualitásuk van, és mindenképpen érdemes lesz rájuk lesni. Tehát mi az alábbi címekkel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 Final Fantasy XIV: Dawntrail 

A legendás Final Fantasy franchise ezúttal egy kiegészítővel bővült, mégpedig a Final Fantasy XIV: Dawntrail személyében. Ennek hála új területeket és törzseket fedezhetünk fel, miközben félelmetes fenyegetésekkel találjuk szembe magunkat. A rajongóknak kötelező darab.

 The Falconeer 

A The Falconeer 2020 novemberében debütált, és habár nem kapott hatalmas visszhangot, a kritikusokat és a játékosokat is egyaránt sikeresen levette a lábáról – BAFTA-díjra is jelölték. A játékban egy hatalmas sólyom hátán kell felfedeznünk a lenyűgöző óceáni világot, és részt vennünk az elképesztő harcokban, melyek ránk várnak. A játékot egy egyéni fejlesztő, Tomas Sala készítette. Több kampány is elérhető benne, melyek során különböző nézőpontokból ismerhetjük meg Ursee titkait, népét és történelmét. A te feladatod, hogy megvédd a hajókat a kalózoktól, a krakenektől és egyéb fenyegetésektől, de  többek között gondod adódhat az óriási rákvárosokkal is. Egy összetett, gyönyörű és izgalmas játékról van szó, melyről még bőven lehetne írni, de az alábbi felvétel megtekintése valószínűleg mindenki kedvét meghozza a kipróbáláshoz. A The Falconeer: Standard Edition alapjáraton 5 520 forint lenne, de csütörtöktől egy héten át teljesen ingyen a könyvtáratokhoz adhatjátok az Epic Store-ban.

 The First Descendant 

A héten debütált a NEXON által fejlesztett The Frist Descendant, ami egy harmadik személyű fosztogató lövöldözős játék, ami az Unreal Engine 5 által készült. Itt az ideje, hogy harcba szállj az emberiség túléléséért, amihez minden különleges képességedre szükség lesz. Egy biztos, brutális összecsapásokra számíthatsz, ha elindítod a játékot.

 The Crew Motorfest 

Az Ubisoft a hétvégére minden platformon ingyenesen elérhetővé tette a 2023-s The Crew Motorfestet, aminek most indult el a 4. évada, olyan újdonságokat hozva, mint például a Donk vs Lowrider lejátszási listák, a heti témák és kihívások, de még sorolhatnám. Ha szeretitek az esztelen száguldozást, és titeket is vonz Hawaii festői környezete, akkor nincs mire várni.

 Palworld 

Amekkora volt a Palworld kezdeti sikere, akkora zuhanás követte ezt, aminek az lett a végeredménye, hogy alig pár tízezren játszanak vele. Szerencsére ez most megtörni látszik, hiszen a legújabb frissítés visszahódított megannyi játékost, így ez alkalommal érdemes lehet ismételten elővenni. A frissítésről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN