Ki sem kell mozdulnod, hogy bejárd a Counter-Strike múzeumát

Ki sem kell mozdulnod, hogy bejárd a Counter-Strike múzeumát

A Steam Műhelyből bárki letöltheti a pályát, aki ismerkedne a Counter-Strike történelmével vagy nosztalgiázna egyet.

Június közepén már 25. születésnapját ünnepelhette mindannyiunk kedvenc videójátékos franchise-a, a Counter-Strike. Az 1999-ben indult bétáról és annak fejlesztéséről, valamint a játék jövőjéről is írtunk cikkeket akkor – ezeket érdemes átböngészni, ha még nem tetted. De ha szeretnéd magad ennél is jobban beleásni a CS történetébe, akkor lehet érdemes elmenned egy múzeumba inkább!

Persze nem egy valódi múzeumba, csak egy virtuálisba – még a végén megsüt a Nap, azt egy rendes gamer sem akarhatja. De hála egy Mr.Max47 nevű közösségi alkotónak nem kell sem a meleg, sem a napsütés, sem a tömeg miatt aggódnod, hiszen a házból sem kell kimozdulnod, ha kíváncsi vagy a Counter-Strike elmúlt 25 évére és éhezel a tudásra. Ugyanis a Steam Műhelyben de-Legends néven megtalálható pályája mindent tud, amit egy hagyományos múzeumtól várnál, csak ebben skinek, trófeák és profi játékosok szerepelnek ötezeréves vázák helyett. Valaki szerint ez még jobb is így.

Ezeket olvastad már?

Ha valamiért most nem tudnád kipróbálni vagy letölteni a játék történelmét összefoglaló, koncepcióját tekintve egészen zseniális pályát, de akad 15 perced és érdekel, hogy mit is tettek a kurátorok a Counter-Strike múzeumába, akkor csak ajánlani tudjuk OhnePixel videóját, amiben körbejárta a de-Legendset és kommentálta a látottakat:

Kövess Minket!Gamer szótár