Brutális előzetest kapott az Elden Ring anime

Brutális előzetest kapott az Elden Ring anime

Ez annyira menő, hogy egy teljes sorozatot érdemelne!

Kevés olyan singleplayer játék létezik, mint a FromSoftware által 2022-ben kiadott Elden Ring, ami még évekkel a megjelenés után is rajongók tömegeit szegezi a monitorhoz. Hiába pörgette ki már mindenki, aki szerette volna, az igazi fanatikusok újabb különleges módokat keresnek arra, hogy még több izgalmat facsarhassanak ki a projektől. Ezt csak tovább tetőzte, hogy nemrég megjelent a Shadow of the Erdtree DLC, ami a kezdeti nehézségek ellenére elképesztően jól sikerült, George R.R. Martin pedig utalásokat tett egy élőszereplős adaptációra. Habár ez még nem biztos, az már igen, hogy hamarosan megtekinthető lesz az Elden Ring anime, amit lelkes rajongók készítenek.

SteinsAlter – a projekt vezetője – egy X-bejegyzésben osztotta meg a hamarosan megjelenő Elden Ring anime kedvcsinálóját. A végső produktum körülbelül 5 perces lesz, és felsorakoztatja a játékban leküzdendő főnököket – például Malenia, Mohg, Radigon és Maliketh is megtalálható lesz benne, de DLC-s tartalmakra is számíthatunk. 

Az előzetest elnézve ez simán elmenne egy hivatalos adaptációnak is, ami összességében nem csoda, hiszen egy egész szakértői csapat dolgozik az elkészítésén. SteinsAlter egy másik bejegyzésben azt is elárulta, hogy az kedvcsináló még egyáltalán nem tükrözi azt, amit látványvilágban nyújtani szeretni, tehát ennél is komolyabb végeredményt várhatunk. A bemutatására ősszel számíthatunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár