Légy ingyen a pár száz Suicide Squad játékos egyike a Prime Gaminggel

Légy ingyen a pár száz Suicide Squad játékos egyike a Prime Gaminggel

Ha valamiért nem győzött meg a Suicide Squad: Kill the Justice League, akkor jó hír, hogy nem ez az egyetlen ajándék az Amazontól.

Idén július 16-17. között lesz az Amazon éves nagy kiárusítása, a Prime Day. Ahogyan azt ilyenkor megszokhattuk, remek akciókkal vár majd a világ legnagyobb online boltja minden érdeklődőt. A mindenféle szórakoztató elektronikai ketyeréken túl pedig játékokkal is készül idén az Amazon. Korábban már írtunk arról, hogy július közepéig összesen 15 játékot húzhatnak be a Prime Gaming előfizetői. De most kiderült, hogy van még három extra ajándék az amerikaiak tarsolyában, amire érdemes lesz figyelni.

A cég legfrissebb bejelentése alapján július 16-tól összesen 48 órán keresztül szerezhető be ingyen a Suicide Squad: Kill the Justice League, a Chivalry II és a Rise of the Tomb Raider Prime Gaming előfizetőként. Ezek közül főleg az utóbbi kettőre érdemes koncentrálni, mert azok legalább jó játékok. Igaz, a Tomb Raiderrel ezen a ponton csak az nem játszott, aki nem is akart, de higyjétek el, csak veszíteni lehet azzal, ha nem adtok neki egy esélyt.

A Chivalry II-t már lehet kevesebben ismerik, de ez szintén jó móka. Ebben a játékban ugyanis belső nézetből, multiplayerben vívhatunk nagyszabású középkori csatákat 64 fős meccseken, miközben falvakat, várakat teszünk a földdel egyenlővé ostromgépekkel. Májusban az Epic Games Store ingyen adta a játékot, de ha akkor lemaradtál róla, ez most remek lehetőség a pótlásra.

A Suicide Squad miatt viszont teljesen jogosan húzza a száját bárki, mert a játék hatalmas csalódás, elképesztő bukás lett. Alig pár százan játszanak vele PC-n nap mint nap, ami egy játék mint szolgáltatás címnél egyenlő a halállal. A Rocksteady ugyan még próbálkozik, a héten végre befutott volna a Mrs Freeze-zel fémjelzett második szezon is. Csak aztán úgy döntöttek, ezt a frissítést elhalasztják pár héttel, ezért a maroknyi játékosuknak tovább kell várnia az izgalmakra. A Prime Gaming akció az első alkalom, hogy ingyen lehet beszerezni ezt a címet, talán még képes is lesz feltámasztani egy kis időre. De ez már csakis a fejlesztőkön és rajtatok múlik!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!Gamer szótár