27 ezer forint helyett egy gyros tál áráért lehet hamarosan codozni

27 ezer forint helyett egy gyros tál áráért lehet hamarosan codozni

Nem gondoltuk volna, hogy egyszer ezt is megéljük.

A 2023 novemberében debütáló Call of Duty Modern Warfare eljutott arra a szintre, hogy a Microsoft jónak látta, ha belerakja a Game Passba. Talán ez is az egyik oka, hogy a szolgáltatás hamarosan drágulni fog.

A 2023-as rész lesz az első a régebbi Call of Duty-játékok közül, amely elérhetővé válik a Xbox Game Pass kínálatában. A Sledgehammer Games által fejlesztett alkotás egész pozitív kritikákat kapott a közösségtől, de a kritikusok nem kímélték, mert túl rövidnek és erőtlennek találták az egyjátékos tartalmát.

Úgy tudni, hogy a bejelentés akár már ma megtörténhet, ami vélhetően kapcsolódik az Xbox Game Pass áremeléséhez is. Az előfizetéses szolgáltatás ára egyes régiókban akár 25%-kal is nőhet.

Július 10-től az Xbox Game Pass Ultimate havi 16,99 dollárról 19,99 dollárra ugrik, ami 3 dolláros emelést jelent. A PC Game Pass havi 9,99 dollárba került eddig, de a továbbiakban 11,99 dollárt kell majd érte fizetni, de legalább továbbra is hozzáférést biztosít az első napi megjelenésekhez.

Ezeket olvastad már?

Egyelőre nem tudni a CoD MW3 mikor csatlakozik a többi játékhoz a Game Passban, de több forrás is azt állítja, hogy a hónap második felében történik meg a varázslat. Már a múlt héten is több olyan pletyka felröppent, miszerint még ebben a hónapban megjönnek a régebbi Activision-játékok az előfizetéses szolgáltatáshoz, köztük a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy is.

Örülsz annak, hogy a Modern Warfare 3 bekerül az Xbox Game Passba?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.