CS2 copium: Már megint új késre és új Operationre utaló nyomokat találtak

CS2 copium: Már megint új késre és új Operationre utaló nyomokat találtak

Már több, mint 2 éve, hogy nem kaptunk új CS:GO/CS2 Operationt.

Nemrég volt 25 éves a Counter-Strike széria, de úgy tűnik a Valve erről elfeledkezett. Kaptunk egy Twitter posztot meg egy felemás frissítést, de semmi komoly újdonságot. Nem hogy Operation, de még egy új láda sem volt, pedig alapanyag bőven lenne, amiket összegyúrhatna egy csomagba a Valve. A copium azonban sosem fogyhat ki, ahogy Pepe, úgy mi is az arcunkra húzzuk a maszkot és szippantunk egy nagyot a copiumból, hiszen adatbányászok új nyomokra bukkantak.

Ismét új és érdekes sorokra bukkantak a kódsorokban, amik két dolgot vetítenek előre. Egyes sorok, ha nagyon leegyszerűsítjük akkor új és kivételes tárgyaknak csinálnak helyet, amik lehetnek kések és akár új kesztyűk is. A másik nyom pedig egyenesen egy új Operationre, új küldetésekre és új jutalmakra utal. A gond csak az, hogy ezek hiába kerülnek be a programsorokba, sosem lehet tudni, hogy a Valve mikor hegeszt aztán ezekből valami konkrét tartalmat.

Az viszont biztos, hogy még a CS2 életének legelején több új kés is kiszivárgott. Az egyik volt az a Kukri, ami aztán a Kilowatt case-ben meg is jelent, a másik pedig a Twinblade volt. Kész a kés modellje, kész vannak a különböző skinek, ám azok egyelőre még várnak a hivatalos megjelenésre, majd talán a CS2 következő ládájában feltűnnek. Íme a Twinblade kés és annak néhány skinje:

A galériáért kattints a képre!

Képek forrása: twitter.com/gemsrigregory

A kérdés már csak az, hogy vajon mikor látjuk ezeket ténylegesen a játékban? Bízzunk benne, hogy minél hamarabb!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár