BREAKING: Már magyar nyelven is nézhető a Gladiátor 2 első előzetese

BREAKING: Már magyar nyelven is nézhető a Gladiátor 2 első előzetese

Magyarul is megjött a Gladiátor 2 első előzetese! Hogy tetszik?

Kevés olyan film van, ami akkora ovációt kap a bemutatóján és végül akkora klasszikussá növi ki magát, mint a Gladiátor. Sőt, kevés olyan film van, ami annyira tökéletesen kerek, mint a Gladiátor. Nem kiállt folytatásért, semmi szükség egy újabb rókabőrre, Hollywood viszont nem alszik és nyilván 24 után megcsinálják a Gladiátor 2-t, csak azt nem tudjuk minek?!

Pár napja be is futott az első előzetes, ami látványos, azt meg kell hagyni, de szinte minden más szempontból középszerű. Sőt, a nézők többségénél nem csak középszerű, de egyenesen az alatti, amit nem is felejtenek el jelezni. Az első előzetesen már több, mint 260 ezer dislike van, míg a kedvelések száma éppen csak eléri a 130 ezret.

Kár lenne máris temetni a filmet. Még csak egy előzetest láttunk, a premier pedig még messze. November 14-én érkezik majd a mozikba a Gladiátor 2 Riddey Scott rendezésében, Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn és Fred Hechinger főszereplésével. Addig is íme a film friss és ropogós magyar szinkronos előzetese!

Borítókép: Paramount

Kövess Minket!



Gamer szótár