Alig egy éve debütált a Tencent ingyenes lövöldéje,  amit hamarosan törölnek

Alig egy éve debütált a Tencent ingyenes lövöldéje, amit hamarosan törölnek

Úgy tűnik, hogy hiába volt ingyenes, nem nyerte el kellően a játékosok tetszését.

A Tencent tavaly mutatta be a SYNCED nevezetű játékát, ami egy ingyenesen játszható kooperatív lövöldözős játék. Csapatban, de akár egyedül is belevághatunk a kalandba, hogy felfedezzünk egy összeomlott világot, és izgalmas PvE és PvP csatákat éljünk át. A SYNCED-et a NExT Studios fejlesztette és a Level Infinite adta ki, azonban nem érte el a hozzáfűzött reményeket, így a napokban bejelentették, hogy hamarosan törlésre kerül a projekt.

„Nagyon köszönjük, hogy a Synceddel játszottál, és a közösség értékes tagja vagy, de sajnálattal értesítünk, hogy a játék idén szeptemberben megszűnik” – áll a stúdió közleményében a honlapon.

A játék megszűnésének a konkrét oka tisztázatlan, azonban abból, hogy a megjelenés után egy évvel kukázzák egyértelművé vált, hogy bukásnak könyvelhető el. Ingyenes játék révén úgy tűnik nem sikerült elég rajongót szerezniük ahhoz, hogy ez hosszútávon is működjön. A SYNCED kizárólag PC-n volt elérhető, így az érdeklődők Steamen és az Epic Gamesen juthattak hozzá. Előbbin kimondottan vegyes értékelésekkel találkozhatunk, a legtöbben pedig a stabilitási problémákra és a játékosbázis hiányára tesznek utalást.

„Tényleg megpróbáltam belevágni, de az oktatóprogram után még a párkeresésen sem lehet túljutni. Szó szerint 10-12 percet vártam egy meccsre, de soha nem kaptam semmit." – áll az egyik értékelésben.

Azért akadnak pozitív visszajelzések is, amiknek a megfogalmazói biztosan rosszul fogadják ezt a hírt, azonban sajnos nem lehet minden játék sikeres, ez az élet rendje. Szeptember 8-án kerülnek lelövésre a szerverek.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár