Eredetileg egy sokkal sötétebb játék lett volna az It Takes Two – KÉPEK

Eredetileg egy sokkal sötétebb játék lett volna az It Takes Two – KÉPEK

Horrorisztikus képeket osztottak meg a fejlesztők a játék készítésének korai szakaszából.

A Hazelight Studios 2021-ben adta ki az It Takes Two-t, ami nagyon hamar az egyik legkedveltebb kooperatív játék lett. A résztvevők egy elképesztő kalandnak lehetnek a részesei, mikor a két karakter – May és Cody – bőrébe bújnak, akik egy varázslat hatására babává változtak. Miközben küzdenek a számtalan eléjük gördülő akadállyal, szembesülnek azzal, hogy meg kell menteniük zátonyra futott kapcsolatukat. A történet során megannyi ismert játéknak az elemeivel találkozhatunk, így tényleg egy komplex és egyedülálló élménnyé áll össze az It Takes Two. A fejlesztők azonban a minap megosztották, hogy eredetileg nem lett volna ennyire kis kedves az alkotásuk.

„Ahogy ezeken a rendkívül korai koncepcióképeken is látható, a játék... jóval sötétebb volt, mint ahogy végül alakult. Valójában ennek a sötétebb örökségnek egy bizonyos része egészen a fejlesztés késői szakaszáig megmaradt. De
erről majd később." – áll a Hazelight Studios X-bejegyzésében.

A képeken valóban egy jóval sötétebb és rémisztőbb atmoszféra köszön vissza, ám a játékot ismerve személy szerint nem bánom, hogy végül kissé más irányt vett a projekt, és a töméntelen pozitív visszajelzésből azt gondolom, hogy ezzel a legtöbben így vagyunk. A posztban arról is említést tesznek, hogy Josef Fares – az igazgató – azt szokta mondani, hogy „néha a játék megmondja, hová akar menni" , ami ebben az esetben is igaznak bizonyult. Reméljük, hogy idővel találkozhatunk az It Takes Two folytatásával, ha pedig még az első részt sem pörgettétek ki, akkor nincs mire várni, garantáltan jól fogtok szórakozni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.