Meguntad a kardozást? Akkor játszd ki varázslóként a The Witcher 3-at

Meguntad a kardozást? Akkor játszd ki varázslóként a The Witcher 3-at

Ha ez a mod nem hozza meg a kedved egy kis The Witcher 3-hoz, akkor semmi sem fogja!

A The Witcher 3: Wild Hunt egy igazi kihagyhatatlan videójátékos élmény, és nem csak az alapjátékot, a DLC-ket is simán ki lehet játszani többször is – már ha találunk időt rá. De ha esetleg már unjuk a harcokat, a kardozást, az ellenfeleket, akkor egy-két moddal gyorsan fel lehet dobni a játékélményt: régebben még főleg apróságokat orvosolt így a közösség, például a lootolást vagy a harcok kiszámíthatóságát.

Mostanra viszont egészen izgalmas, a játékot alapjaiban felforgató ötletekkel is találkozhatunk, hála a májusban megjelent REDkitnek, amivel lényegében bármit át lehet alakítani a The Witcher 3-ban. Az egyik ilyen ötlet pedig nem más, mint a Custom Player Characters, vagyis az egyedi játszható karaktereket behozó modifikáció. Nikich340 alkotásának neve beszédes, de hadd mélyüljünk el egy picit a lehetőségek tárházában, mert azért minden poént nem lőtt le vele a készítő.

Ezeket olvastad már?

Először is, a modnak köszönhetően Geraltot úgy alakíthatjuk át, mint azt bármely RPG karakteralkotójában tennénk. Tehát lehet nő, lehet férfi, lehet alacsony, lehet magas, lehet fehér, lehet fekete. Rengeteg az opció, egy örökkévalóság lenne felsorolni is mindet. A hangsúly inkább azon van, hogy ha nem tudsz azonosulni az ősz szakállas férfival, akkor most már nem is kell. Másodszor, ha női karakterrel játszanád a The Witcher 3-at, remek hír, hogy a modhoz minden elérhető nyelven elérhető a női hang is, tehát emiatt sem kell aggódni.

Harmadszor pedig bekerült a lehetőség, hogy vaják helyett varázslóként játszunk, és őszintén szólva, ez a legizgalmasabb része papíron az egész modnak. Egy teljesen új, varázslatra épülő harcrendszer került a játékba, így villámokkal, szélviharokkal támadhatjuk az ellenfeleinket, vagy akár macskává is változtathatjuk őket. A harcon kívül pedig portálokat nyithatunk vagy fényt csinálhatunk, hogy lássunk a sötétben. Egy egyedi küldetéssorozatot is tartalmaz a mod, amin keresztül az összes új képességet gyorsan megtanulhatjuk.

Ha érdekel nikich340 Custom Player Characters modja, akkor IDE KATTINTVA töltheted le.

Kövess Minket!



Gamer szótár