3,8 millió egyidejű nézővel új rekordot állított fel ez a Twitch streamer

3,8 millió egyidejű nézővel új rekordot állított fel ez a Twitch streamer

Köröket vert a már második helyen álló TheGrefg-re, akit egyidejűleg 2,4 millióan néztek.

Mindannyiunk fejében él egy kép arról, hogy kik a legnézettebb és legismertebb Twitch streamerek, azonban ez nem feltétlenül fedi a valóságot, hiszen számtalan elképesztően nagy követőbázissal rendelkező tartalomgyártó van, akik számunkra érthetetlen nyelven közvetítenek, így gyakran a szemünk elé sem kerülnek. Ibai Llanos az egyik ilyen spanyol internetes sztár, akit 17 millióan követnek a platformon, és a napokban 3,8 millió egyidejű nézővel felállította az új rekordot.

Ibia izgalmas és sokrétű tartalmakkal szórakoztatja nézőit, azonban a tegnapi adásával minden előzetes várakozást felülmúlt. Kezdjük azzal, hogy 85 ezer emberrel megtöltötte a madridi Santiago Bernabéu Stadiont, ahol megrendezésre került az általa megálmodott "Az Év Estéje" esemény, mely során más tartalomgyártók boksz meccseket vívtak egymással – igazából mint a Sztárboxban, csak itt kizárólag tartalomgyártók léptek ringbe. Érthető, hogy ez is milliókat érdekelt, azonban az tovább emelte az este színvonalát, hogy olyan előadók voltak a szünetekben, mint például a világhírű színész és énekes Will Smith.

Ez volt a 4. alkalom, hogy megrendezték ezt az eseményt, és a sikerre való tekintettel biztosan nem az utolsó. A kérdés már csak az, hogy innen még hova emelheti a szintet Ibia, hiszen nehéz ennél monumentálisabb élő adást elképzelni. Szerencsére ezt nem a mi dolgunk megfejteni, és biztosak lehetünk abban, hogy később hasonlóan szuper dolgokkal fog előállni a spanyol ajkú streamer.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár