Egy hét alatt 10 millióan próbálták ki ezt az ingyenes játékot, te se maradj le

Egy hét alatt 10 millióan próbálták ki ezt az ingyenes játékot, te se maradj le

Most már biztos, hogy az utóbbi idők egyik legsikeresebb rajtjáról beszélhetünk.

Július 2-án debütált a Nexon legújabb játéka, a The First Descendant, ami egészen szuper rajtot vett. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy egy PC-n, Xboxon és PS-en is elérhető ingyenes címről van szó, így semmibe nem kerül adni neki egy esélyt, de azért a játék érdemeit is el kell ismerni. Egy pörgős, szép és számos helyről inspirálódott – talán túlságosan is – lövöldéről van szó, mely a napokban hatalmas mérföldkőhöz érkezett.

Már a Steamen fellelhető egyidejű játékosok számából sejteni lehetett, hogy rengetegen pörgetik a The First Descendant – napi szinten átlépi a 200 000-et –, azonban a fejlesztők most elárulták, hogy egy hét alatt átlépték a 10 millió felhasználót, ami még egy ingyenes játék esetében is megsüvegelendő teljesítmény.

„Mindössze 7 nap alatt elértük a 10 millió leszármazottat! Köszönöm mindenkinek a hatalmas támogatást és szeretetet. Számunkra ez jelent mindent. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy nagyszerű élményekkel gazdagodjunk. Alig várom, hogy együtt folytassuk ezt az utat!" – áll a Nexon X-bejegyzésében.

Még ezen eredmény fényében is kétséges, hogy hosszútávon mennyire lesz sikeres a projekt, hiszen számtalan hasonló felívelést láthattunk már, melyeket rövidesen hatalmas játékosbázis csökkenés követett. Talán ha elég tartalommal látja el a közösséget a Nexon, és a továbbiakban is sikeresen fenntartják az érdeklődést, akkor hosszú távon is szép számokat produkálhatnak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár