Kiderült, hogy következő filmjében kinek a bőrébe bújik Timothée Chalamet

Kiderült, hogy következő filmjében kinek a bőrébe bújik Timothée Chalamet

Úgy tűnik, hogy az elkövetkezendő években sokat láthatjuk majd a vásznon.

Alig győzzük nyomon követni, hogy éppen melyik filmekben tűnik fel a fiatal világsztár, Timothée Chalamet. A mindössze 28 éves Oscar-díjra jelölt amerikai színész az elmúlt években fokozatot váltott, és izgalmasabbnál izgalmasabb szerepekben találkozhatnak vele a rajongói, ami nem véletlen, hiszen elképesztően jó alakításokat tudhat magáénak számos filmben – a Dűne, a Wonka, a Csodálatos fiú és a Ne nézz fel!, csak hogy párat soroljak az elmúlt évekből. Úgy tűnik azonban, hogy most főként az életrajzi filmek felé kacsintgat, ugyanis a 2019-es V. Henrik után hamarosan a Bob Dylan életét bemutató A Complete Unknownban láthatjuk, és egy újabb ebbe a kategóriába eső projektjéről hullott le a lepel.

Az A24 stúdió a tegnapi nap folyamán jelentette be, hogy filmet készítenek a világ egyik, ha nem a leghíresebb asztaliteniszezőjéről, Marty Reismanról. A rendező Josh Safdie lesz, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint például a Jólét, illetve a Csiszolatlan gyémánt, a főszerepben pedig Timothée Chalamet lesz látható. A bejelentéshez az alábbi képet csatolták.

Marty Raisman egyébként elképesztő karriert futott be – 1946 és 2002 között volt aktív –, mely során a számtalan bezsebelt díj mellett, ő lett minden idők legidősebb játékosa, aki ütős sportban tudott győzedelmeskedni egy nyílt nemzeti bajnokságon. 2012-ben vesztette életét, 82 éves volt.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN