Nyúlj mélyen a zsebedbe, akkor játszhatsz Pokimane-nel!

Nyúlj mélyen a zsebedbe, akkor játszhatsz Pokimane-nel!

Akinek igazán vastag, az tölthet el néhány órát kettesben az internet egyik legnagyobb sztárjával.

Ha láttad a legutóbbi MrBeast-videót, akkor biztosan emlékszel arra, hogy a legnagyobb youtuberek népes társaságában megbújt egy 28 éves marokkói lány is. Ő nem volt más, mint Imane Anys, akit az egész világ csak pokimane-ként ismer. Az eredetileg videójátékokra szakosodott streamer manapság már mindennel foglalkozik, ami a közösségi médiában a "hogyan legyél sikeres influencer?" témakörben megtalálható. Csak Twitchen majdnem 10 millió követője van, emellett YouTube-on 6,6 millió feliratkozót, Instagramon 6 millió, TikTokon 6,7 millió követőt tud felmutatni. Egy magyarországnyi ember lesi azt, hogy kedvence éppen milyen fába vágja a fejszéjét, persze csak átvitt értelemben.

Ezeket olvastad már?

Pokimane és a jótékonyság

A celeb legújabb akciójában adakozásra buzdítja a követőit. Egy privát videójátékos kalandban vehet részt az, aki a legnagyobbat licitálja az erre kijelölt oldalon. A cikk megírásának pillanatában 500 000 dollárt sem volt rest felajánlani két jelölt, akik szeretnék "kibérelni" a videóst. A csavar a történetben, hogy ezt a hatalmas összeget nem pokimane teszi zsebre, hanem az Immune Deficiency Foundation (az immunhiányos betegeket segítő alapítvány). Ha te is szeretnél segíteni a betegeknek, valamint eltöltenél kettesben pokimane-nel néhány órát, akkor törd fel a malacperselyt, hátha lapul ott nagyjából 180 000 000 forint, ami ahhoz kell, hogy az első helyre kerülj a licitálók listáján.

Érdekesség, hogy eddig összesen 156 felajánlás érkezett, az egyre nagyobb és nagyobb összegeket már az akció kiötlője sem hiszi el. Remélhetőleg nem kamu az egész (ebben kételkedik pokimane is), tényleg megkapják a rászorulók hamarosan ezt a hatalmas adományt.

Kövess Minket!



Gamer szótár