Milliomos sztároknak szervez millió dolláros versenyt MrBeast

Milliomos sztároknak szervez millió dolláros versenyt MrBeast

Minden esély megvan arra, hogy ez lesz karrierje legnézettebb videója.

Rengeteg minden történt, mióta kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt Jimmy "MrBeast" Donaldson bejelentette, hogy elkészült élete legnagyobb videójával. A YouTube császára elárulta, hogy 50 influenszer társaságában készítették el a legújabb műsort, ami még rengeteg munkálatot igényel a közzétételig. Azóta várjuk, hogy végre megtekinthessük, de szerencsére ez idő alatt sem kellett unatkoznunk, hiszen olyan nagyszerű videókat láthattunk tőle, mint az órási akadálypálya, vagy amikor 100 házat épített rászorulóknak. Most viszont végre eljött az idő, MrBeast napokon belül elérhetővé teszi a gigászi videóját, ami biztosan rekordokat fog dönteni.

A youtuber X-en tett közzé egy rövid előzetest, amiben elárulja, hogy most szombaton lesz megtekinthető a végeredmény. Az 50 tartalomgyártó egymással fog megküzdeni az 1 millió dolláros főnyereményért, amit a nézőiknek adhatnak. MrBeast most is az eddigi legjobb videójaként hivatkozik rá, így bizakodóak lehetünk.

Azt még most sem tudni, hogy pontosan milyen feladat vár majd a versenyzőkre, de az előzetes során egy óriási üvegkalitkában láthatjuk őket, ahol minden bizonnyal különféle feladatokat kell teljesíteniük. Többek között szerepelni fog benne Pokimane, Kai Cenat, Bella Poarch, A Botez Sisters, KSI, Logan Paul, Ludwig, FaZe Rug, Lazarbeam, IShowSpeed és Sketch, de még hosszasan sorolhatnám. Véssétek a naptárotokba a szombati napot, hiszen biztosan emlékezetes lesz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár