Hiába jótékonykodik rengeteget MrBeast, sokan így is keresztbe tennének neki

Hiába jótékonykodik rengeteget MrBeast, sokan így is keresztbe tennének neki

Néhányan egyenesen rasszistának tartják a leghíresebb tartalomgyártót.

MrBeast hosszú évek fáradtságos munkájával érte el azt, hogy mostanra ő lett a YouTube királya. Arról sokáig lehetne vitatkozni, hogy a videói mennyire szórakoztatóak, vagy, hogy a rengeteg pénz "elégetése" negatívan hat-e a fiatal nézőkre, azonban ahhoz kétség sem fér, hogy folyamatos jótékonykodásával követendő példát állít mindenki számára. Legutóbbi videójában például 100 házat építtetett és adott oda rászoruló családoknak a világ számos pontján. Sajnos azonban a nagy hírnévvel a rosszakarók is képbe kerülnek, akik mindig a negatív oldaláról közelítik meg az adott személy tevékenységét, és megpróbálják ellehetetleníteni. A házépítős felvétel kapcsán például egyesek igyekeztek rasszistának beállítani MrBeastet.

„MrBeast ismét megmutatja fehér üdvözítő komplexumát, miközben szó szerint gyarmatosítónak tűnik. Ki tudja, mit csinált vagy mondott, miután kikapcsolták a kamerákat... Ez csak egy újabb megfigyelés a nyilvánvaló és ismétlődő rasszista felhangjairól." – írta egy X-felhasználó.

Elég korlátoltnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezen videókat megtekintve is hasonló negatív következtetéseket vonjon le ahelyett, hogy üdvözölendőnek tartaná a történteket. Természetesen többen MrBeast védelmébe keltek, bár az sem biztos, hogy az ilyen hangokra megéri reagálni. Eközben pedig elkezdtek terjedni olyan kamu hirdetések, melyekben a házakat kapó családok áruljuk az új ingatlanjukat. Ez hamar cáfolva lett, és az is kiderült, hogy az új tulajdonosok az elkövetkezendő 20 évben nem válhatnak meg a kapott házaktól.

Szerencsére MrBeast már elért egy olyan szintet, hogy a hasonló kellemetlenségek nem tudnak keresztbe tenni neki, de érdekes figyelni, hogy hányaknak böki a csőrét ez a példátlan siker.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN