Sajnos nem mindenki élvezheti majd a Fallout: London újdonságait

Sajnos nem mindenki élvezheti majd a Fallout: London újdonságait

Úgy tűnik, hogy nem sikerült tökéletesen orvosolni a felmerült problémát.

Fallout rajongók tömegei várják az évek óta készülő, és rendkívül ígéretesnek tűnő Fallout: London modot, ami egy gigászi, azonban nem hivatalos kiegészítője lesz a Fallout 4-nek. A rajta dolgozó csapat egészen jól halad a munkálatokkal, azonban a Bethesda által nemrég kiadott next-gen frissítés, majdnem végleg keresztbe tett a projektnek, így a London megjelenését kénytelenek voltak elhalasztani. Szerencsére mostanra kiderült, hogy az akadály elhárítható, és kipróbálható lesz ez a teljesen új kaland, azonban egy friss helyzetjelentés szerint még így sem mindenki számára.

A GOG szóvivője számolt be arról, hogy a mod használatához szükség lesz arra, hogy a játékosok visszaállítsák a Fallout 4 korábbi verzióját. Ezt Steamen és GOG-on megtehetjük, azonban az Epic Games Store nem támogatja a korábbi frissítések visszaállítását, így hiba csúszott a gépezetbe. Azt nem tudni, hogy ez meddig lesz így, de valószínűsíthető, hogy idővel orvosolni fogják a problémát, és azok is élvezhetik majd a Fallout: Londont, akik az Epic Store-on keresztül ruháztak be a játékra.

Az Epic Games egyelőre nem szólalt meg az ügyben, de most még az is tisztázatlan, hogy egyáltalán mikortól lesz játszható a tömegek által várt mod. A fejlesztők csak annyit közöltek, hogy még mindig tesztelik azt, így várni kell a megjelenésig.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár