A next-gen update okozta zűrzavar után mégis megjelenik a Fallout London mod

A next-gen update okozta zűrzavar után mégis megjelenik a Fallout London mod

Pedig úgy nézett ki a sztori, hogy végleg keresztet vethetünk rá, de szerencsére nem ez a helyzet.

Amikor a Bethesda Game Studios néhány hónappal ezelőtt kiadta a Fallout 4 next-gen frissítését, egy másodpercig sem vették figyelembe, hogy egy elég nagyszabású mod is készül a játékukhoz, amelyet Fallout: London névre keresztelt a rajta dolgozó csapat. Ez az ambiciózus, hatalmas, és egyben nem hivatalos kiegészítő már több éve fejlesztés alatt áll, és egy teljesen új világot jelent majd a játékosoknak, hiszen az angliai London szívében játszódik a történet – ráadásul nem is akármilyen szinkronhangokkal keltik életre az egyes karaktereket.

Amikor azonban 2024 áprilisában derült égből villámcsapásként napvilágot látott a Fallout 4 hivatalos frissítése, a csapat kénytelen volt határozatlan időre elhalasztani a mod megjelenését, mivel alaposan megváltoztatta a dolgokat a patch.

De vajon elkészülhet még?

Nemrég derült ki, hogy a Fallout: London túl nagy ahhoz, hogy felkerüljön a Nexusra, amely a legismertebb PC-s modokat tartalmazó oldala. Ehelyett majd a GOG-ról lehet letölteni, de egyelőre még ez is akadályt gördít a megjelenés elé. Egyelőre a fejlesztők a GOG-tól várják a választ, hogy zöld utat kapjon a projekt, miután a platform befejezte a szuper-mod QA-tesztjeit.

A Fallout: London várhatóan 35 GB-t ölel fel, de cserébe sok-sok órányi extra tartalmat ad a játékosnak. Hozzátartozik a történethez, hogy az elmúlt évek során egyes programozókat, akik Fallout: Londonon dolgoztak, a Bethesda Game Studios felkarolta és szerződést kínált nekik, hogy hivatalos Fallout-játékokon dolgozzanak.

Ezeket olvastad már?

A legutóbbi késés után egyesek egyébként azt hitték, hogy ez a mod soha nem jelenhet meg. Szerencsére nem ez a helyzet, azt viszont még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor vethetjük majd bele magunkat az új kalandba.

Kövess Minket!



Gamer szótár