Találd ki melyik testrészéről kérnek fotót a

Találd ki melyik testrészéről kérnek fotót a "rajongók" a Hawk Tuah lánytól

Úgy tűnik manapság csak online mémmé kell válnod és minden problémád megoldódik, dől a pénz.

Valószínűleg akkor is hallottál már a hawk tuah lányról, ha a való világ helyett egy kő alatt éltél az elmúlt hetekben. Haliey Welch vagy ahogy mindenki ismeri, a hawk tuah lány néhány hete robbant be a közéletbe, miután egy random utcai interjúban meglehetősen meglepő, őszinte és szókimondó választ adott arra, hogy mivel lehet megfogni egy férfit a hálószobában?

Ahogy az a mai, sokak szerint torz és érthetetlen világunktól az várható volt, a csajból egyből online sztár lett. Órák alatt világszinten elterjedt a mém, ami persze nem kevés pénzt is termelt a lánynak. Már lehet kapni különböző ruhákat, ajándéktárgyakat az ő képével és legendás egysorosával, rendszeresen hívják műsorokba és úgy tűnik még egy saját valóság showt is kaphat majd.

Van azonban, amire még ő is nemet mond. Menedzsere (mert már ilyen is van) azt mondta a Hollywood Reporternek, hogy TV show, könyv, podcastek és akár egy európai turné is kinézőben van neki. Igen, mindez azért, mert bulizás közben mondott valami szexin vicceset.

Van azonban, amire még ő is nemet mond. Nem vállal például OnlyFans tartalmakat, pedig a cég állítólag kifejezetten kereste már őt ezzel ás valószínűleg igény is lenne rá. A TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy rengeteg privát üzenetet kap, amiben a legtöbben a lábára kíváncsiak, mindenki lábképeket akar tőle. Ő azonban nem kér ezekből a felkérésekből sem, semmilyen erotikus tartalmat nem vállal a hölgy, inkább a mém poén oldalából szeretne pénzt gyártani magának.

Utóbbi pedig egész jól is megy, szervezett dedikálásért például 30 ezer dollárt, azaz körülbelül 11 millió forintot kér.

Kövess Minket!



Gamer szótár