MrBeast világrekordot döntött (volna, ha nincs a GTA 6)

MrBeast világrekordot döntött (volna, ha nincs a GTA 6)

A világ egyik, ha nem a legnagyobb influenszere megcsinálta A videót.

Képzeld el azt a focimeccset, ahol az alábbi játékosok sorakoznak fel a két csapatban: Haaland, Mbappé, C. Ronaldo, Messi, Neuer, Kane, Neymar, Beckham, Benzema, Ronaldinho, Ibrahimovic, Casillas és még lehetne sorolni. Valami ehhez hasonlót hozott össze MrBeast, azaz Jimmy Donaldson. Ő labdarúgók helyett a legnagyobb youtubereket gyűjtötte össze, hogy elkészüljön az a videó, ami majdnem megdöntötte a világrekordot. Egyetlen nap alatt több, mint 70 millió letöltést generált, ami egészen elképesztő szám. Csak egy videó képes még ennél is jobb statisztikákat felmutatni... a Grand Theft Auto 6 első hivatalos előzetese (90 421 491 megtekintés 24 óra alatt).

Miért akkora durranás ez a videó?

Nem a tartalom miatt, hanem a főszereplők adják el a terméket. Logan Paul, IShowSpeed, Kai Cenat, KSI, Pokimane, Bella Poarch, Ludwig. Csak néhány gigamegaceleb, akik úgy döntöttek, hogy eleget tesznek Beast felkérésének. A versenyt 1 millió dollárért rendezték meg, ami végül a győztes influenszer feliratkozóihoz került. A befutónál végül JaidenAnimations, egy 12,7 millió feliratkozóval rendelkező 26 éves arizonai lány koncentrált a legjobban

Ezeket olvastad már?

A kreatív géniusz a tartalom mögött az egész anyagot megtámogatta egy fizetett hirdetéssel, ugyanis a Samsung Galaxy Ring és a Z Flip6 megkapta a reflektorfényt. Mindezektől függetlenül tényleg minőségi és szórakoztató lett a végeredmény, amit ajánlott megtekintenie annak, aki szeretne képbe kerülni azzal, hogy épp kik a legnépszerűbbek a legnagyobb videómegosztón. Nyugi, ha nem ismersz az 50 név közül csak párat, akkor nem vagy ezzel egyedül! Egyszerűen lehetetlen mindent és mindenkit követni, mivel egyre többen és többen vannak azok, akik valamilyen úton-módon, de tízmilliókat képesek megmozgatni.

Kövess Minket!



Gamer szótár