Történelmet írt a GTA 6 előzetese

Történelmet írt a GTA 6 előzetese

Már másfél napja elérhető az előzetes, de még mindig megállíthatatlanul pörög a nézettsége.

Hatalmas várakozás előzte meg a GTA 6 első előzetesét és mióta napvilágot látott, a teljes internet ezen pörög. A másfél perces videó kiadása előtt is nagy volt már a hype, hiszen percre pontosan tudtuk, hogy mikor érkezik majd. Csak aztán valahogyan kiszivárgott és a Rockstar Games tervei részben a kukában landoltak. De hiába került ki igen rossz időpontban az európai közönség számára (magyar idő szerint éjfél után), így is elképesztő sebességgel hódította meg a YouTube-ot a trailer, ami miatt sokan – köztük mi is –, úgy tippelték, hogy ez lesz mindenidők legnézettebb videója a feltöltés első 24 órájában.

Nos, ezt a rekordot sajnos nem tudta megszerezni a Rockstar, de nem sokkal maradtak el. Az előzetest ugyanis több mint 90 millióan látták egy nap alatt és ez csak a harmadik helyre volt elég. A legnézettebb ebben a kategóriában a koreai BTS Butter című számához tartozó klip, amit 108 milliószor néztek meg a platformon.

Ezeket olvastad már?

Viszont, ha kivesszük a képletből a zenei alkotásokat, amelyek egyébként is jobban teljesítenek a platformon mindennél, akkor a GTA 6 első trailere a legnézettebb. A korábbi rekorder a nem-zenei kategóriában MrBeast egyik videója volt, amit 59,4 millióan láttak egy nap alatt. Most ezt több tízmillióval sikerült túlszárnyalnia a Rockstarnak.

A cikk írásának pillanatában az előzetes már átlépte a 100 millió megtekintést, tehát továbbra is nagy az érdeklődés a videó iránt. Arról nem is beszélve, hogy a kiadása óta számtalan helyen megjelentek már feliratos változatai, valamint egyre több elemzős tartalomban kerül feldolgozásra, ami újabb és újabb újranézésekre sarkalhatja az embereket. De ha esetleg eddig egy kő alatt éltél volna vagy nem láttad még ma elégszer, akkor alább érdemes csekkolni az új GTA-t:

Kövess Minket!



Gamer szótár