Negro cukorka, csajozás, középső ujjak és kameratörés - Ez volt IShowSpeed budapesti kalandja

Negro cukorka, csajozás, középső ujjak és kameratörés - Ez volt IShowSpeed budapesti kalandja

Alaposan felforgatta a várost IShowSpeed, pontosabban a nyomában futkosó ovis sereg.

Éppen Európát járja a YouTube egyik királya, már amennyiben megosztható ez a cím több ember között is. Az biztos, hogy IShowSpeed az legnagyobb és legnépszerűbb youtuberek egyike, akinek tartalmát nehéz körülírni, igazából IRL tematikákban mozog főként, de szinte bármilyen videót megvalósít, ami szerinte kicsit is szórakoztató. A napokban Romániában, Lengyelországban, Csehországban és Ausztriában is járt, tegnap este pedig megérkezett Magyarországra, hogy hírnevével elvarázsolja a csattogós pillangót tologató gyerekeket, hogy megpróbáljon felszedni egy magyar csajt, hogy megismerkedjen a Bittó Duó művészetével és, hogy egyen egy jót, aminek majdnem csúnya vége lett. Íme ilyen volt Speed magyarországi garázdálkodása!

Az első próba a csajozásra

Pár perce lépett még csak ki a kocsijából, máris rajongók fogadták, akik próbálták megtrollkodni. Épp egy csajnak próbált volna valami szépet mondani, de a rajongók tömegéből aligha a megfelelő fordítást kapta. Speed azt akarta mondani magyarul, hogy You're fine as hell baby, amire azt a fordítást kapta, hogy K**va jól nézel ki. Meg is próbálta ezt mondani szegény ott álldogáló csajnak, de hát ez a szóhasználat aligha az, amire Speed gondolt.

A Negro cukorka

Szintén a követői akarták megviccelni azzal, hogy kezébe nyomtak egy zacskó Negrót. Persze a cukorkának semmilyen ártó hátsó szándéka nincs a névvel, egyszerűen megalkotója, Pietro Negro nevét viseli. Ettől függetlenül angol nyelvjárásban nyilván könnyű félreérteni. Nyilván Speed is rájátszott picit, amikor meglátta a cukor nevét, de nem vette véresen komolyan. Még meg is kóstolta, de nem igazán jött be neki.

A parfüm és a csajozási kísérlek második felvonása

Az utca után a Mammutban folytatódott a kaland. Itt már egyre több munkája volt a Speedre vigyázó biztonságiaknak, angolul egy szót sem tudó, visítozó tizenéves gyerekek kezdték el körül venni és követni minden lépését. Egy boltban kötöttek ki, vett néhány srácnak egy-egy üveg parfümöt, meg persze magának is, amit azonnal ki is próbált, sőt, úgy volt vele ha már új illatja van, akkor ismét bepróbálkozik a magyar nőknél. Ismért kudarcba fulladt a kísérlet, bármennyire is akarta a youtuber, a kiszemelt csaj nem érdeklődött Speed iránt.

Méltán híres magyar zenék

A Mammutból már meglehetősen nehézkesen távozott, de erről majd kicsit később. Következő szint, hogy chaten lehetett neki magyar zenét ajánlani. Hallgatott Azahriáht, amitól nem volt elájulva, de egy 7/10-et adott neki, majd jöttek az igazi nagyágyúk. Danika House és a Bittó Duó, ezeket már csak a következő arccal tudta befogadni.

Az étterem és a vita

Itt kezdett bedurvulni az este. Speed megállt egy pesti étteremben egy tisztességes magyar vacsorára. A gulyás nagyon ízlett neki, egyből elkezdett őrjöngeni örömében és hátraszaltózni, ahogy az tőle már megszokott. Kapott élő zenét, bőséges borravalót adott a zenészeknek is, a probléma az étterem többi vendégével, meg hát a Speedet követő gyerek haddal volt, akik aprópénzt dobáltak felé és elviselhetetlen módon üvöltöztek. Ezt megelégelte egy másik vendég és amikor Speed elment mellette, jó erősen bemutatott neki. Habár a Rick és Mortyban ez az univerzális béke jele, a valóságban tudjuk, hogy nem. Itt már Speed kicsit felkapta a vizet, leállt vitatkozni a másik asztal vendégeivel. Érthető volt a másik vendég kirohanása, bizonyos szinten, ugyanakkor az is igaz, hogy Speed nem igazán zavart senkit. Csapott egy kis showt, de konkrétan ő maga nem zavarta a többi vendéget, inkább az őt követő rajongósereg.

A törött kamera

Innen már tényleg nehezen tudott távozni. Alig tudta megát átverekedni a tömegen a kocsijáig. Menet közben pedig meg is sérült a kamerája. Úgy tűnt a tömeg eltört valamit, elszállt a fókusz - a manuális is - az eszközön, de pár perc után meg tudták javítani, itt viszont véget ért a live és azzal Speed magyar kalandja is.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN